androıd ıphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
androıd ıphone 4
arkadaşlar aranızda kullanan var mı nasıl telefon almayı düşünüyorum 250 300 civarı tanıdık biri satıyor. kullananlardan yorum bekliyorum

Samet.25

bi kere iphone 4 filan degil cin mali kesinlikle tavsiyede etmem aldigin saat pisman olursun

Kerim.

Kerim.

Üye
Bu las ma!

phasan

phasan

Üye
Cin mali onlar 1 yil olmadan artarsin cope

restmod

restmod

Üye
2yila yakin cin telefon kullandim bi kere sadece hoparlor bozuldu 10lira verip yaptirdim baska sorun cikmadi sikildim degistirdim telefonu sonra hala ilk gunku gibi gayet guzel calisiyodu iyi arastirip kalitelilerine denk gelirseniz bi yilda cop olmaz:)

FaTiK57

FaTiK57

Üye
    Konu Sahibi
2yila yakin cin telefon kullandim bi kere sadece hoparlor bozuldu 10lira verip yaptirdim baska sorun cikmadi sikildim degistirdim telefonu sonra hala ilk gunku gibi gayet guzel calisiyodu iyi arastirip kalitelilerine denk gelirseniz bi yilda cop olmaz:)

ben günde 200e yakın mesaj atıyorum o yüzden dokunmatiğin bozulmasından korkuyorum tek korkum bu. siz kaça almışıtınız

restmod

restmod

Üye
Benim aldigim samsungtu dokunmatigi iyiydi bende yaklasik 200 civari mesaj atarim gunde film falan indirirdim 150ye almistim o donem iyice incele dene telefonu aklina yatarsa al kaliteli biseye denk gelirsen baya sure kullanirsin bide dikkat etmen gereken nokta android diye sattiklari java bile desteklemeyen telefonlar var onlardan olmadigina dikkat et :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Çin malı telefon önce iyi gibidir .. mesela hoparlöründen çok ses çıkar ama 1 2 ay sonra çöpe ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt