Android, İOS’a Göre İki Kat Daha Popüler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Ben çöplüğün Nokia'lardan oluştuğunu düşünüyordum. Bakış açısı. :tebessüm:

Apple'a çok telefon çıkarma diyen yok. Çıkarsaydı...

O senin düşüncen. Adamlar her kesime hitap ediyor. Çok model çıkarmakla çöp olunmaz. Bana görede Android çöplük.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Gayet ultra doğal bi durum.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
google androidi geliştirirken birşeyi cok iyi ve tam zamaninda farketti. O da akilli telefon satişlarinin her yil katlanarak arttigi ve bu artişta telefon kullanim yaşinin giderek kuculmesinin etkisi oldugunu iyi yakaladilar. Ve bu kanaldan kullanicilara en kolay nasil ulaşilacagini araştirip yuksek donanim ve oyunlarla bu kullanicilari kendisine cekebilecegini keşfetti. Tabi burada android işletim sisteminin populerliginden bahsederken dunyanin en buyuk pazarlarinda satilan modellere,markalara ve fiyatlarina da bakmak lazim. Örnek vermek gerekirse Çin dunyanin en buyuk telefon pazaridir. 899milyon cep telefonu abonesi vardir ve yerli ureticiler icin %40a yakin vergi subvansiyonu avantaji var. Cin'de her yil milyonlarca 70$ civarinda android işletim sistemli telefon satiliyor ve bu telefonlarin bir cogunun markasini bile duymamişsinizdir. Bu dediklerim 900milyon nufuslu hindistan icin de gecerli. Yani inanamayacaginiz fiyatlardan milyonlarca android işletim sistemli telefon satiliyor ve bunlarin cogu 2.2froyo surumlu bu yuzden apple android cihazlarin yarisi kadar pazar payina sahipken hala akilli telefon satişindan en fazla para kazanan şirket konumunda.

codblackops2

codblackops2

Üye
Valla Gerek Google'dan Gerek Google Chrome'dan Gerek Android'den Çok Kazanıyor Adamlar Bu Bir Gerçek :)

- - - Eklendi - - -

Valla Gerek Google'dan Gerek Google Chrome'dan Gerek Android'den Çok Kazanıyor Adamlar Bu Bir Gerçek :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

her kesime hitap ediyorda noluyor sürekli zararda.

ben sadece çok fazla modelin çöplük olmadığını, her zevke ve keseye hitap etmeye çalıştıklarını yazdım. zararda olabilir bu benim sorunum değil. hiçbir fima sonsuza dek başarılı olamaz. her dönem bir veya birkaç firma pastayı yer. sen adroidin sonsuza dek başarılı olacağını mı zannediyorsun? nokia kendi sistemini geliştirmeyi bırakıp başkasına köle olmayı tercih etti. bu onun tercihi. zarar edersede ben etmem nokia eder.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
O senin düşüncen. Adamlar her kesime hitap ediyor. Çok model çıkarmakla çöp olunmaz. Bana görede Android çöplük.
Kuzum şöyle bir şey var bazı şirketler alışıldık oluyor mesela HTC her kesime telefon çıkarıyordu ama baktı ki zarar ediyor bıraktı artık üst kesim telefonlar çıkaracağını açıkladı ve artık alt kesim çıkarmıyor.İPhone'da da aynı durum söz konusu bu şirketler tek kesimde telefon çıkarması onlar için daha iyi :)

Türe

Türe

Üye
Ne olduğu bilinmedik her marka kullanabiliyorsa bırakın da olsun.

• Beğen
Tepkiler: pRime. ve MasteLaa
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
oyun istiyorsan apple alacaksın arkadaş! Android oyunlarında Optimizasyon yok direk port ediliyor bu da daha kötü çözünürlükte daha fazla performans göstermesi anlamına geliyor. Fakat Apple oyunlarında Optimizasyon var oyunlar yüksek çözünürlükte ve rahat açılıyor tek nedeni Optimizasyon. Farkedenler olmuştur belki Galaxy S2'nin açınca biraz zorlandığı oyunu i3gs rahat açabiliyor. Bu yüzden android oyunları marketlerinde çok ucuz örneğin android storede aynı oyun 3$ ise apps de bu oyun 7$ gibi ama işte dediğim gibi Optimizasyon farkı

Appele zengin telefon oldugu icin olmasın? adamların telefonu pahali alan adam zengın diyor ve marketteki fiyatlar pahali oluyor.

İ phone alan bir insan ne ugraşcam jb ıle filan diyor direk marketten aliyor oyun üretcileride bu yüzden applen market fiyatini yüksek tutuyor

enes-1907

enes-1907

Üye
ya arkadaşlar androidde apple gibi çıkarsaydı hangi birimiz rahatlıkla telefon alabilirdik soruyorum size.bende xperia neo var 1070 tl civarı aldım.ama iphone 4 s in açtığı tüm oyunları ben açabiliyorum.yakında furkan arkadaşımla videolarını de koycaz(rambo ft).

bi telefona 1900 tl vermek acı bişey..düşünsenize azcık 2 tane iphone 4s fiyatına bi tofaş marka araba alırsın ömür boyu kullanırsın ve telefondan daha çok işine yarar yani..:oke:

kmesne

kmesne

Üye
BU her defasında söyleniyor ama Yine söyliyeyim Ios işletim sistemli satıcılar kim Tek apple android işletim sistemli satıcılar kim

Asus,Samsung,Htc,Sony,Motorola,Huawei daha birkaç şey ve tabi ucuz olması da etkiliyor ama bence apple ıphone pahalı değil o telefon son kuruşuna kadar hak ediyor o parayı

enes-1907

enes-1907

Üye
BU her defasında söyleniyor ama Yine söyliyeyim Ios işletim sistemli satıcılar kim Tek apple android işletim sistemli satıcılar kim

Asus,Samsung,Htc,Sony,Motorola,Huawei daha birkaç şey ve tabi ucuz olması da etkiliyor ama bence apple ıphone pahalı değil o telefon son kuruşuna kadar hak ediyor o parayı
hak ediyor olabilir ama çok pahalı iki iphone karşılığında bi araba eder yaawww..bence biraz daha kaliteden kısıp şöyle 1000 tl ye kadar hitap etmeleri lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt