Android in faydaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
Android in faydaları
Arkadaşlar buraya böyle bir konu açtım.buraya girecek herkes androidin bir faydasını yazsın ki symbiandan androide geçmekte kararsız kalan arkadaşlarin aklında soru işareti kalmasın.lütfen yorum yapın.iyi forumlar

tahsin50

tahsin50

Üye
kirece karşı etkili formülüyle makinenizi korur :d:
pardon bu calgon reklamıydı :d:
herşeyden önce android market oviden bin kat iyi ve içerikli ayrıca en kötü android arayüzü bile symbian arayüzünden cixs görünüyo. ilk düşündüğümde aklıma bunlar geldi

• Beğen
Tepkiler: elvan1993 ve smt00123
yakup_281

yakup_281

Üye
pcden koyacaksınız gözleriniz bozulmaya ben her türlü işimi telle hallediyorum

FeC!

FeC!

Üye
Valla benim yarın elime Galaxy S II'm ulaşacak. Ben de internet kafeye gitmicem artık. Mc3 multi oynarım artık. :)

tahsin50

tahsin50

Üye
Valla benim yarın elime Galaxy S II'm ulaşacak. Ben de internet kafeye gitmicem artık. Mc3 multi oynarım artık. :)
mc3 multi hangi oyun merak ettim? modern combat 3 mü

FeC!

FeC!

Üye
Evet...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Android'in en büyük faydası, s60v3'te bile yapabildiğiniz bazı basit işlemleri androitte yapamadığınızı size gösterir ve symbian'a geri dönme isteği uyandırır.

TheCower

TheCower

Üye
Evet. Haklısın. Mesela 3310 daki tuşlar ve renksiz ekran hiçbir androidde yok.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
3310 ile s2'yi filan kıyaslıyorsan android baştan kaybetti demektir...

TheCower

TheCower

Üye
Doğru ya haklısın. Şimdi haksızlık olmasın 5110 ile kıyaslayalım.

furkankaya5558

Üye
Arkadaşlar mükemmel bir kullanıcı arayüzü var. Oyunları çok güzel ve gerçekçi. Ve her türlü işinizi android işletim sistemli cep telefonunuzdan ayırt edebilirsiniz. Ben Samsung Galaxy Note kullanıyorum abimde İphone 4S var karşılaştırdım ve benim telefonum daha hızlı.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
her işletim sisteminin kendine özel güzellikleri vardır tartışma çıkarmaya gerek yok valla symbian dışında nerdeyse diğerlerini kullandım Android-iOS-Windows Phone-Blackberry OS-Bada 1.0

tahsin50

tahsin50

Üye
Android'in en büyük faydası, s60v3'te bile yapabildiğiniz bazı basit işlemleri androitte yapamadığınızı size gösterir ve symbian'a geri dönme isteği uyandırır.

bu cümleyi bir stand up yaparken falan söylesen yılın en komik cümlesi olurdu bence :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
daha iyi bir faydası varsa onu söyle sende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt