Android ile Symbian sistemleri arasındaki fark ?

aleranol

Üye
Allah razı olsun kardeş, bildiğim kadarıyla 15 ay sayılı gün çabuk geçer derler ama sayacağım artık bende mobilim ama hemen pc görünüme geçip ekliyorum

sağol uğraştığın için inşallah sayılı gün çabuk geçer. İyibir yere gidersin inşallah.

sağol uğraştığın için inşallah sayılı gün çabuk geçer. İyibir yere gidersin inşallah.

ne demek ya zaten 2 ayrı programdan giriyorum maxicep'e biri pc görünümlü diğeri mobil mobilden yorum yaparm pc görünümden arkadaş ekle onayla, beğenilere vs bakarım / Allah razı olsun, nere gelirse gelsinde Rabbim ömür verirde 15 ayı sağ-sağlim bitirip dönmek istiyorum inşallah

amcalu1

Üye
Belle kullanmasam inanacagim dandik bir sistemi ne övdunuz meego veya wp8 deseniz tamam da

CanKartaL

Emekli Yönetici
Galaxy S dün aldığım yedekten ve kaldırdığım oyun-programlardan sonra kafayı yemeye başladı Rehberin açılması 30 saniye sürüyor bazen programları ben kapatıyorum ama onlar açık kalmakta ısrar ediyor Advanced task killer bile kafayı yedi Geçen gün de çağrı geldikçe "android sistemi kapatılıyor" "android sistemi başlatılıyor" diye sayıklayıp duruyordu Ya ben C6-01 i vaktinde iyi bozamadım ya da bu Galaxy S i fena kurcaladım
Not: Galaxy S te CM9 ICS romu kullanıyorum.

telefonları amacından fazla saptırıyoruz heralde

Tepkiler: CanKartaL

PriZm

Üye
her türlü iddaya girerimki romu yanlış yükledin

CanKartaL

Emekli Yönetici

her türlü iddaya girerimki romu yanlış yükledin

ilk 1 hafta sorun yoktu. Senin verdiğin linklerden yükledim. Google Play yüzünden de sapıttı alet. 3-50 tane oyun/program yükleyeyim dedim reklam mesajları gelip durmaya başlatı :S Rehber bile zor açılır oldu

SkyLaBTR

Üye
3-50 tane mi?? Galiba yanlış yazım