CanKartaL
Emekli Yönetici
oyun ve uygulama bol .. daha çok güncelleme ve destek alıyo ve çok daha stabil
birde sen benim halimi gör
Çok daha stabil mi
Çok güncelleme alması normaldir 1000 çeşit cihazın hepsine ayrı ayrı güncelleme çıkıyor
Bence çoğu androidli telefon, telefon fonksiyonundan ziyade oyun uygulama için kullanılacak cihazlar. Galaxy S kullanıcısıyım ve her akşam şarja takmak zorunda olduğum bir telefon asıl fonksiyonunu tam olarak yerine getiremiyor. C6-01 ile Galaxy S i birlikte kullanıyorum mecburen.
Symbian nokianin elini çektiği ölü bir sistem ve bence beş para etmez en popüler sistem androiddir şu stabilite olayını hiç yaşamadım daha herkes kötü diyor gs2 ile kasan oyun uygulama bulamadım daha internet oyun uygulama istiyorsan android gerisi symbian fakat geride fazla birşey yok dikkat ederseniz çöp uygulama çok doğrudur yararlı olanların yaninda devede kulak
eğer oyun uygulama derdin yoksa symbian androidi ezer geçer
Android cihazın yok sanırım.JB ile ics arasında deli gibi hız farkı var.Jb filan deniliyor ama çok da önemli bir stabilite katkısı yok.
Aynen. % 50 artış var performansta.
Android cihazın yok sanırım.JB ile ics arasında deli gibi hız farkı var.
Android cihazın yok sanırım.JB ile ics arasında deli gibi hız farkı var.
fazla abartılacak kadar değil. Deli gibi değil
ama evet iyi fark var deli gibi değil.bunu diyorum işte abartmamak gerek. Bu tıpkı annadan belleye geçince uçuyor demek gibi birşey.
heheanna'dan belle'ye geçince uçuyor demek gibi birşey ilahi sen yaaa ama katılıyorum Anna'dan Belle'ye bi geçtim havalardayız birazcık hız oluyor tabi ama abartılcak değil
genelde androidde daha çok abartılıyor bu hızadamlar bizden bile yavaş s2 sensation xe ve s3 kullanmış biri olarak jbnin hızını iyi biliyorum. Çaktırma not2 alana kadar objektifim
arkadaşım symbian arkaplan hariç daha kişiselleştirilebilirayrıca genel olarak daha stabil. Androidin s3 ve üzeri performansı veren cihazları symbiandan daha stabildir. Çünkü okadar donanım ve hızla ancak düşük olan stabiliteyi arttırabiliyorlar. Jb filan deniliyor ama çok da önemli bir stabilite katkısı yok. Android sadece ve sadece uygulama yönünden ileridedir. Ancak bu uygulamaların yaklaşık 20.000-30.000 gibi bir kısmı virüslü/zararlı yazılım. Dikkatli olmak gerekli. Eğer symbian işini görüyorsa sorun yoktur. Ama oyun oynarım deli gibi diyorsan androide geçmende fayda var. Hoş oyunlar zaman kaybı ama.
- - - Eklendi - - -
bak dostum bu iki kişide kendi kullandığı cihazı övüyor. 1e 1000katarak kendi kullandıkları şeyi övüyorlar ve ikiside haksız. Yorumlarına ve benim yorumuma dikkat et. Sana tavsiyem symbian senin işini görüyorsa androide ihtiyacın yok.
hahawallahi bilemiyorum da benim telefon hayallerim bugün itibariyle cuuuuubb suya düştü 2013'te askerim o yüzdende telefon değiştirmeyi erteledim uzun bi süre şimdi değişsem olmayacak o yüzden şuan sabit durcam şimdiden Note2 hayırlı uğurlu olsun gece inceleme yazısını okudum daa taş mübarek yaa
yalnız dostum gs2 ve nokia 701 im var oyun oynarken gs2 yi kullaniyorum ama normal işlerimi hallederken 701 tercihimdir gs2 nin şarjı eskiden aşırı gidiyordu şimdi yine azaldı ama sonuçta stabilite olarak emin ol 701 bile gs2 den daha iyi
arkadaşım symbian arkaplan hariç daha kişiselleştirilebilirayrıca genel olarak daha stabil. Androidin s3 ve üzeri performansı veren cihazları symbiandan daha stabildir. Çünkü okadar donanım ve hızla ancak düşük olan stabiliteyi arttırabiliyorlar. Jb filan deniliyor ama çok da önemli bir stabilite katkısı yok. Android sadece ve sadece uygulama yönünden ileridedir. Ancak bu uygulamaların yaklaşık 20.000-30.000 gibi bir kısmı virüslü/zararlı yazılım. Dikkatli olmak gerekli. Eğer symbian işini görüyorsa sorun yoktur. Ama oyun oynarım deli gibi diyorsan androide geçmende fayda var. Hoş oyunlar zaman kaybı ama.
- - - Eklendi - - -
bak dostum bu iki kişide kendi kullandığı cihazı övüyor. 1e 1000katarak kendi kullandıkları şeyi övüyorlar ve ikiside haksız. Yorumlarına ve benim yorumuma dikkat et. Sana tavsiyem symbian senin işini görüyorsa androide ihtiyacın yok.
şimdiden hayırlı tezkerelerinşallah sende istediğin telefona kavuşursun beni arkadaşlara ekleyebilirsen sevinirim ben mobilim de. Askerlik kaç ay?
zaten s3 ve üzeri cihazlar dedim. Çünkü çift çekirdek s2 anca 701 kadar stabil olabişir en fazla4çekirdek katlıyor doğal olarak.
Android düşmanısın ve objektifsin bu ikisi nasıl olacak
genelde androidde daha çok abartılıyor bu hızadamlar bizden bile yavaş s2 sensation xe ve s3 kullanmış biri olarak jbnin hızını iyi biliyorum. Çaktırma not2 alana kadar objektifim
benim demek istediğim o ikisinin birbirini aynı tutmaması
Ama biraz hak veriyorum Herkes androidi çok büyütüyor ama o kadar ahım şahım bişi değil lumia 920 gelsin iki telimide satip alcam inş
<<<<bak dostum bu iki kişide kendi kullandığı cihazı övüyor. 1e 1000katarak kendi kullandıkları şeyi övüyorlar ve ikiside haksız. Yorumlarına ve benim yorumuma dikkat et. Sana tavsiyem symbian senin işini görüyorsa androide ihtiyacın yok.>>>
bu s3 ve üzeri cihaz mı demek oluyor sen kendi telefonunu övüyor demişsin ayrica GS2 de 701 in stabilitesini veremiyor keşke nokia fp2 de hataları düzeltse çok daha iyi olcak
şimdiden hayırlı tezkerelerinşallah sende istediğin telefona kavuşursun beni arkadaşlara ekleyebilirsen sevinirim ben mobilim de. Askerlik kaç ay?
zaten s3 ve üzeri cihazlar dedim. Çünkü çift çekirdek s2 anca 701 kadar stabil olabişir en fazla4çekirdek katlıyor doğal olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?