Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
android ile beraber gelen gereksiz uygulamaları kaldirma
Sponsorlu Bağlantılar
mkemalynd
Üye
Konu Sahibi
android ile beraber gelen gereksiz uygulamaları kaldirma
telefonlara android ile beraber gelen
all share latitude google talk vb gereksiz uygulamaları telefondan nasıl kaldırabiliriz ??? yardım lütfen!!!
mcs003
Üye
bendede sorun bu kaldırma sansimiz var mi en azindan ?
61semih
Üye
tabıkı var bunun yoluda root tan gecıyor.
fthakan
Üye
root edince sistem dosyalarının çinde apps var sanırım ordan apk siliyoruz format atınca da uygualamalar kaldırılmış oluyor .
mkemalynd
Üye
Konu Sahibi
ben de bundan korkuyordum neyse teşekkürlerrrr
caglet
Üye
Ama bence onlar gereksiz değil.. tabi kullanım amacına bağlı
ya tabi hepsi gereksiz değil ama boşa yer kaplayanlar da var
zaza
Üye
size çok basit hiç sisteme gerek kalmayan bir yöntem sunayım
öncelikle cihaz root olmalı ve yüklemek için belirlediğin bir costum rom olmalı genelde zip dosyası halinde yükleriz ya recovery modunda işte bunu yapmadan önce açın zip dosyasını yani rom'un bulunduğu zip dosyası içinden system sonra app klasörüne geçin tüm yüklenecek programlar hepsi oradadır aman ha gereklileri sakın silmeyin mesela bazı romlarda youtube programı var hiç işe yaramaz silerim talk, email falan böyle gereksizleri silerim ondan sonra o costum rom'u yüklerim yüklemediğin içinde kaldırman gerekmez
size çok basit hiç sisteme gerek kalmayan bir yöntem sunayım
öncelikle cihaz root olmalı ve yüklemek için belirlediğin bir costum rom olmalı genelde zip dosyası halinde yükleriz ya recovery modunda işte bunu yapmadan önce açın zip dosyasını yani rom'un bulunduğu zip dosyası içinden system sonra app klasörüne geçin tüm yüklenecek programlar hepsi oradadır aman ha gereklileri sakın silmeyin mesela bazı romlarda youtube programı var hiç işe yaramaz silerim talk, email falan böyle gereksizleri silerim ondan sonra o costum rom'u yüklerim yüklemediğin içinde kaldırman gerekmez