Android ics de galeri durduruldu !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
    Konu Sahibi
Android ics de galeri durduruldu !
sa arkadaşlar samsung galaxy s2 yi ics yaptım sorun şu ki ana ekranın duvar kağıdını değişmek istiyorum Lütfen bekleyin diyip kalıyor ekran bir süre kararıyor sonra galeri durduruldu sorun nedir bilemedim ama hareketli duvar kağıtlarını yapıyor anlamış değilim
yardımlarınız için sağolun

klongs

klongs

Üye
gpu hızlandırma yaptıysan ondan oluyordur

turker10

turker10

Üye
cihazın rootluysa wipe cache wipe dalvik ve fix per... ları uygulamanı öneririm...

cukuleaks

Üye
ghzi yukselttiysen sıkıntı yapar. orjinal haline çevir. Birde galaxy s2 de ics rom okadar kotuki kardeşimin telefonunu çökertti. En kısa zamanda kurtul. Herşeye hata veriyor. Tereyağı gibi oynadığını oyunları kalmaktan beter hale getiriyor. S2 orjinal romanda menüye saliselerle girip çıkıyor. Yeni icsde ille donma kasmayla oluyor. Bu beni dinle ics den bir an önce kurtul. S2 yi canavar gibi yapan tek rom 2.3.6 gingerbread yani orjinal stock romu. Kardeşimin s2 si var ordan biliyorum hata dolu ics (s2 için.)
Birde Rami çok kötü yiyor. Kardeşimin gingerbread da 700mb boş vardı ics de 240-300mb boş kalıyor. S2 de ics pismanliktir.
Ics bıraktırma hattı 192 yi arayın :D

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
    Konu Sahibi
sorunu çözdük ama ics demek okadar büyük problemli, neyse şuan problem yok fabrika ayarına çektik herşey normal şuan yardımlarınız için sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...