Android için Sohbetli m.facebook uygulaması varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
Android için Sohbetli m.facebook uygulaması varmı ?
Merhaba Arkdaşlar

0.facebook un kapanmasıyla :ehe m.facebook user olacağım fakat sohbetli herhangi bir m.facebook uygulaması varmı?Şuan ki

m.facebook süper fakat tek eksiği sohbet olmaması.

Teşekkürler.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok kardeşim

kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
|Facebook for Android v1.7.2| diye bir uygulama var ama daha deniyemedim malesef.

deeplanet

Üye
Facebook Messenger var markette. Resmi sürüm diye hatırlıyorum. Hiç kullanmadım detayını bilmiyorum ama istediğiniz bu sanırım.

kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
ben o uygulamayı indirdim hatta tam kullanıcakken wifi bağlantısı kesildi:off:ama ben m.facebook üyeliği alacağım bu yüzden o uygulamayı kullanırsam malesef ki kontörümden kesilecek.

deeplanet

Üye
Hımm evet bir internet paketiniz yoksa ücretsiz kullanamazsınız yalnızca wifi :)

selami023

Üye
marketten facebook u indir kur rahatla hem sohbet var hemde gruplar görnyor ve daha birçok şey ayrıca m.facebook yerine kendine 9 tl ye 3 ay boyunca 1 gb internet paketi al rahatla turkcell isen :))

kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
saol bnde yarın inş. onu deniyecem.
Turkcell im ama bu 1 gb internet paketi 6 ay ve 19 TL değilmi?

yakup_281

yakup_281

Üye
facenin android prosunda sohbet var

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım ya markete gir facebook yaz resmi olan uygulamayı indir bu konuyu uzatmaya ne gerek var

kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
tamadır herkese çok teşekkür ediyorum.

kesin09

kesin09

Üye
    Konu Sahibi
Facebook For Android uygulamasıyla chat yapılabiliyor fakat m facebook üzerinden değil Http:// üzerinden olduğu için mfacebook a üye bile olsanız TLnizden gitmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt