Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android için Sohbetli m.facebook uygulaması varmı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kesin09
Üye
Konu Sahibi
Android için Sohbetli m.facebook uygulaması varmı ?
Merhaba Arkdaşlar
0.facebook un kapanmasıyla m.facebook user olacağım fakat sohbetli herhangi bir m.facebook uygulaması varmı?Şuan ki
m.facebook süper fakat tek eksiği sohbet olmaması.
Teşekkürler.
Kingmortall
Üye
yok kardeşim
kesin09
Üye
Konu Sahibi
|Facebook for Android v1.7.2| diye bir uygulama var ama daha deniyemedim malesef.
deeplanet
Üye
Facebook Messenger var markette. Resmi sürüm diye hatırlıyorum. Hiç kullanmadım detayını bilmiyorum ama istediğiniz bu sanırım.
kesin09
Üye
Konu Sahibi
ben o uygulamayı indirdim hatta tam kullanıcakken wifi bağlantısı kesildiama ben m.facebook üyeliği alacağım bu yüzden o uygulamayı kullanırsam malesef ki kontörümden kesilecek.
deeplanet
Üye
Hımm evet bir internet paketiniz yoksa ücretsiz kullanamazsınız yalnızca wifi
selami023
Üye
marketten facebook u indir kur rahatla hem sohbet var hemde gruplar görnyor ve daha birçok şey ayrıca m.facebook yerine kendine 9 tl ye 3 ay boyunca 1 gb internet paketi al rahatla turkcell isen )
kesin09
Üye
Konu Sahibi
saol bnde yarın inş. onu deniyecem.
Turkcell im ama bu 1 gb internet paketi 6 ay ve 19 TL değilmi?
Facebook For Android uygulamasıyla chat yapılabiliyor fakat m facebook üzerinden değil Http:// üzerinden olduğu için mfacebook a üye bile olsanız TLnizden gitmektedir.