zakharion Üye Olmuyor. Rar olarak iniyor. Iso ya dönüştürdüm olmadı. Telefondan indirdiğim için olabilirmi
Silinen Üye 566228 Kapalı Hesap kaankulahli' Alıntı: en merak ettiğim şey acaba god of war çalıştırabiliyor mu ? Bunu yapıyorsa mikkemmel Genişletmek için tıkla ... Cihaz note2 Pes 2013 oynuyorum arada bir, gayet de akici ve güzel çalışıyor. God of war da aciliyor ama oynanisi cok zor ve baya agir oyun yani telde gitmez kanimca..
kaankulahli' Alıntı: en merak ettiğim şey acaba god of war çalıştırabiliyor mu ? Bunu yapıyorsa mikkemmel Genişletmek için tıkla ... Cihaz note2 Pes 2013 oynuyorum arada bir, gayet de akici ve güzel çalışıyor. God of war da aciliyor ama oynanisi cok zor ve baya agir oyun yani telde gitmez kanimca..
xmustx Üye Note 3 kullanıyorum.Tekken dark düzgün çalışıyor.Emulator linki kırık.Forumda gold versiyonu paylaşılmıştı..
Note 3 kullanıyorum.Tekken dark düzgün çalışıyor.Emulator linki kırık.Forumda gold versiyonu paylaşılmıştı..
xmustx Üye Gold versiyonu aslında uygulama gelişsin diye fiyatlandırılmış hali de diyebiliriz çünkü ekstra bir güçlendirmeye ihtiyaç duyulmuyor.
Gold versiyonu aslında uygulama gelişsin diye fiyatlandırılmış hali de diyebiliriz çünkü ekstra bir güçlendirmeye ihtiyaç duyulmuyor.
xmustx Üye zakharion' Alıntı: Olmuyor. Rar olarak iniyor. Iso ya dönüştürdüm olmadı. Telefondan indirdiğim için olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Hayır.ama çözümlemeyi bilgisayardan yapacaksın gkhn7' Alıntı: Hmm yani satın alin ki devami gelsin.. pay2play usulü Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın gelişmesi için
zakharion' Alıntı: Olmuyor. Rar olarak iniyor. Iso ya dönüştürdüm olmadı. Telefondan indirdiğim için olabilirmi Genişletmek için tıkla ... Hayır.ama çözümlemeyi bilgisayardan yapacaksın gkhn7' Alıntı: Hmm yani satın alin ki devami gelsin.. pay2play usulü Genişletmek için tıkla ... Uygulamanın gelişmesi için