Uygulama Android için hafıza kartları farklı mi

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Android için hafıza kartları farklı mi
Dün hafıza kartı almaya gittim aklımda 32gb vardı 50 Tl idi neyse elinde 32gb yokmuş telefoncu önüme iki çeşit koydu biri hızlı biri yavaş hızlı olanı Android için daha verimli oluyor dedi neyse hızlı olan 16gb 50Tl yavaş olan 16gb 35 Tl dedi böyle bir şeyi ilk defa duydum kafamda soru işareti kaldı bu durum sizlere bir sorayım o şekilde hareket edeyim

Hafıza kartlarının markasını söyledi şuanda hatırlamıyorum

Görüşlerinizi bekliyorum dostlar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
anlattığın şeyin sebebi android için kartın farklı olması degildir. zaten öyle bi olayda yok kartlar aynıdır. satıcı adam sana iki tane hafıza kartı göstermiş muhtemelen birisi daha kalitelidir markaların farklı olması fiyatlardada farklılık gösterir. daha hızlı olmasıda farklı marka olmasından dolayıdır.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
turkishield

turkishield

Üye
hafıza kartlarının yazma ve okuma hızları farklıdır..androidle alakası yok bu durumun..sen okuma yazma hızı iyi olanı seçmelisin..böylece diyelim ki bi dosya kopyalicaksın telfondan kafıza kartına daha hızlı olur işlemlerin..

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Adamın dediği zaten hızlı olanı Android telefonlar için daha çok tercih ediliyor dedi ne biliyim ilk defa duydum neyse ben bi bakiyim öyle geliyim dedim :) ne yapıyım sizce kaliteli olanı mi aliyim cihazım s3 mini veya araştırıp 50 Tl ye 32 gb akmakta var

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hafiz kartları class 2 class 4 ve öyle öyle 10 a kadar gider aynı işlem ciler 1 ghz 1.2 ghz olması olayı gibi satıcı sana yükesek ihtimak class 6 hafıza 16 gb önermiş 35 lira birde class 10 16 gb önermiş oda 50 lira ben olsam class 10 tercih ederim satıcı doğru söylemiş kartın hızlı yani sizin değişle kaliteli olması telefonunda karta takılıp yavaş kalmasını engeller 50 tl olanı al:oke:

• Beğen
emre2574

emre2574

Üye
bende aldım 47 lıraya 16 gb sandısk class 10

çok memnunum hız olarak gayet iyi tek sorunu içini dolduramıyorum :)

• Beğen
Ferzan

Ferzan

Üye

Bende bunun aynısından 32 gb olanı aldım 60 tl verdim gayet memnunum

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim o zaman bulabilirsem ben San disk class 10 32 gb alayım arada 10Tl var sorunkalmadı. Açıklığa kavuştu mesele :D

codblackops2

codblackops2

Üye

Ben bunun 32 gb olanını netten aldım.mağazada 100 tl internette 70 tl.darty farkı :pro2:

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Dur bakalım biz kaça bulacağız çok pahalı olursa 16 gbyi alıp geçeceğiz

Ferzan

Ferzan

Üye
toptan fiyatı 57.5 tl dedi komşusundan getirdi bana 2.5 tl de yol parasını verdim :D 60 tl ye aldım

• Beğen