Haber Android için en iyi tarayıcı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
sayfalarım kendi serverlerinde sıkıştırarak açatığı için bulunabilecek en hızlı tarayıcıdır eski sürüm telefonlarda bile performansından ödün vermez ayrıca yasak masak tanımaz ama flash dosyalarını yok varsayar oynatmaz o yüzden bazı sayfaları düzgün görüntüleyemez:)
Mesela stock browser + chromeden xda sitesine sorunsuz girerken, opera minide girmedi maalesef

baskahmet

baskahmet

Üye
Neyse, xda ile ilişkmi kestim zaten :) telefon full dolsun indirip kuracağım programlar oyunlar uygulamalar var araya opera miniyide sıkıştırayım artık nette opera mini ile gezerim

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Neyse, xda ile ilişkmi kestim zaten :) telefon fu ll dolsun indirip kuracağım programlar oyunlar uygulamalar var araya opera miniyide sıkıştırayım artık nette opera mini ile gezerim
şuan ben opera mini ve uc kullanıyorum telefonun sürümü 4.0 üstü olsa chrome vb. de kurardım:)

Son düzenleme:
gutihaz1

gutihaz1

Üye
uc mini browser bence en hızlısı youtube videoları kendi içinde calıştırıyor bu özelliği güzel düşük internet hızlarında işe yarıyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
bunu kullananı çok gördüm iyidir herhalde

baskahmet

baskahmet

Üye
Baidu browser miniyi denedim gayet stabil seri + boyutu kucuk herkese oneririm

MaxipmaN

Üye
şarjı koklayan stock tarayıcı, az daha iyi tepkiler için chrome ve opera candır

Buğra

Buğra

Admin

Şiddetle tavsiye ederim 1 yıldır kullanıyorum vazgeçemediğim tek tarayıcı

byAndroid

byAndroid

Üye
Telefonundan telefona değişiyor tarayıcının iyi olup olamaması. X cihazında iyi iken Y cihazında kötü performans verebiliyor. O yüzden hepsini deneyin kendi tarayiciniza öyle karar verin

The Pancar

The Pancar

Üye
5.1.1 için hangi browser önerirsiniz

king662002

king662002

Üye
EN iyisi bence opera mini dir. ama yeni surum digil 7.5.33361 en iyisi cok hizli ve az internet harciyor.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
EN iyisi bence opera mini dir. ama yeni surum digil 7.5.33361 en iyisi cok hizli ve az internet harciyor.
bencede en iyi o dediğin sürüm zaten yeni sürüm benim cihazımla söde uyumlu ama çalışmıyor:oke:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Opera mini ve google chrome

hikmet366

hikmet366

Üye
Mobil verde tasaruf yapabilecek tarayıcı hangisi ?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Opera mobile

Üst Alt