Haber Android için en iyi tarayıcı hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Chrome

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Video indirmek istiyorsanız değişik sitelerden indirilmeye videoları bile indiriyom firefox sağolsun chrome da iyi stock kullanıyorum bide

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Bence Android stock Browser oldukça başarılı extra Browser aramak biraz gereksiz kalıyor

lazye

lazye

Üye
opera mini iyi değil ya kendi mi symbian kullanıyorum gibi hissediyorum çünkü symbian a son ana kadar güncelleme veren tek firma :)

Luck Star

Luck Star

Üye
O sürüme en iyi kesinlikle opera

osmnbabaoglu

osmnbabaoglu

Üye
Valla opera uc daha ismini söylemediğim hepsini kullandım hepsi tırt işe yaramaz sıkıntı çıkarıyorlar ki yeni Android sürümlerinde stock Browser oldukça iyi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: lazye
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
O sürüme en iyi kesinlikle opera
evet bencede ama maxicepin forum bölümünde şu aralar sıkıntı çıkarıyor o yüzden başka aradım ama artık aramayacağım ne denediysem hepsi tırt:)

lazye

lazye

Üye
evet bencede ama maxicepin forum bölümünde şu aralar sıkıntı çıkarıyor o yüzden başka aradım ama artık aramayacağım ne denediysem hepsi tırt:)
dolphin denedin mi denemediysen dene bence ...

AHKE

AHKE

Üye
Aynen opera miniden girilmiyor suan maxicebe

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Daha önce konuya opera mini önermiştim. Fakat gecende bir yorum üzerine baidu browser indirip denedim ve 2 gündür yıllardır kullandığım opera miniyi bırakıp buna geçtim. Cepnet ile gayet hızlı akıcı ve stabil. Farklı tarayıcı düşünenler kesinlikle denemeli. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

• Beğen
Tepkiler: veliahht
cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce konuya opera mini önermiştim. Fakat gecende bir yorum üzerine baidu browser indirip denedim ve 2 gündür yıllardır kullandığım opera miniyi bırakıp buna geçtim. Cepnet ile gayet hızlı akıcı ve stabil. Farklı tarayıcı düşünenler kesinlikle denemeli. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.
benim telefonumda nedense opera mini ve uc hariç hiçbir tarayıcı başkalarının söylediği kadar iyi çalışmıyor cihazınl özelliklerinden olsa gerek:)

baskahmet

baskahmet

Üye
Opera mininin neresini seviyorsunuz ki ? Çok yavaş ve bazı siteleri açmıyor hiç sevmiyorum opera miniyi

cihanata_1

cihanata_1

Üye
    Konu Sahibi
Benim gördüğüm kadarıyla öyle.
sayfalarım kendi serverlerinde sıkıştırarak açatığı için bulunabilecek en hızlı tarayıcıdır eski sürüm telefonlarda bile performansından ödün vermez ayrıca yasak masak tanımaz ama flash dosyalarını yok varsayar oynatmaz o yüzden bazı sayfaları düzgün görüntüleyemez:)

Üst Alt