opera miniyi bir denede sonra düşünBence Android stock Browser oldukça başarılı extra Browser aramak biraz gereksiz kalıyor

evet bencede ama maxicepin forum bölümünde şu aralar sıkıntı çıkarıyor o yüzden başka aradım ama artık aramayacağım ne denediysem hepsi tırtO sürüme en iyi kesinlikle opera

dolphin denedin mi denemediysen dene bence ...evet bencede ama maxicepin forum bölümünde şu aralar sıkıntı çıkarıyor o yüzden başka aradım ama artık aramayacağım ne denediysem hepsi tırt![]()
denemez olur muyum aşırı uyuşuk telefonu yoruyordolphin denedin mi denemediysen dene bence ...

çok ilginç ...denemez olur muyum aşırı uyuşuk telefonu yoruyor![]()

bence de ilginççok ilginç ...![]()

Aynen opera miniden girilmiyor suan maxicebeevet bencede ama maxicepin forum bölümünde şu aralar sıkıntı çıkarıyor o yüzden başka aradım ama artık aramayacağım ne denediysem hepsi tırt![]()
benim telefonumda nedense opera mini ve uc hariç hiçbir tarayıcı başkalarının söylediği kadar iyi çalışmıyor cihazınl özelliklerinden olsa gerekDaha önce konuya opera mini önermiştim. Fakat gecende bir yorum üzerine baidu browser indirip denedim ve 2 gündür yıllardır kullandığım opera miniyi bırakıp buna geçtim. Cepnet ile gayet hızlı akıcı ve stabil. Farklı tarayıcı düşünenler kesinlikle denemeli. Görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın.

opera mini mi yavaşOpera mininin neresini seviyorsunuz ki ? Çok yavaş ve bazı siteleri açmıyor hiç sevmiyorum opera miniyi

Benim gördüğüm kadarıyla öyle.opera mini mi yavaş![]()
sayfalarım kendi serverlerinde sıkıştırarak açatığı için bulunabilecek en hızlı tarayıcıdır eski sürüm telefonlarda bile performansından ödün vermez ayrıca yasak masak tanımaz ama flash dosyalarını yok varsayar oynatmaz o yüzden bazı sayfaları düzgün görüntüleyemezBenim gördüğüm kadarıyla öyle.