Android için dil yardımı ACİL!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Android için dil yardımı ACİL!!
Yurtdışından (ABD) LG Optimus 3D aldım ve telefonuma Türkçe dil kurmak istiyorum bunu nokia da flashlama yöntemiyle yapabiliyoruz. Android için de böyle bir yöntem mevcutmudur? Mevcut ise bunu nasıl yapabiliriz? Bu konu da yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ediyorum.

mustafakocatas

mustafakocatas

Üye
Hocam telefona odin yardımı ile rom atarsan büyük ihtimalle sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Yada yetkili servisi ara sor. Sormak parayla değil sonuçta :D

mancukya

Üye
Flash programi
lg 3d driverslari yazilim atarken gerekli
en son 3d romu

SuperOneClick ile root atabilirsin

Kirmizi 1 ile basliyan resimden itibaren atacaksin google ceviri yapabilirsin
LG Optimus 3D P920 icin gecerlidir usada farkli model vs vs karismam sanirim su anda turkiye hattiyla teli kullaniyorsun ve telin cdma degil kolay gelsin.

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaslar ama daha ayrıntılı bi anlatıma ihtiyacım var. Yardım lazım lütfen

mancukya

Üye
ya birader verdigim siteyi kopyala Google translate ac cevirme yap zaten resimli gösteriyor neyi nereye secicegini kendimiz kullanmadigimiz tel icin topik acicak degiliz birazda yani deneyin kendiniz.

selami023

Üye
Marketten MoreLocale 2 yi kurun telefonuna ve açın ardından da türkçe yi seçin... bu kadar :)

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
selami çok teşekkür ediyorum deneyim bi haber ederim. Mancukya sanada teşekkürler ama pek bilgim yok ondan sormuştum ben. Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt