mc 5 geçen hafta indirdim oyun biraz kasıyor telefon dilini ingilizce yapınca kasmıyor....Modern combat 5 oynadim geri silmistim androidde oynanacak çok oyun var kullanıcıdan kullanıcıya göre farklılık gösteriyo androidde oynanacak kalitede bir oyun yapmadılar

Aynen bende indirdigimde kasma vardı gerçi büyük cihazlarda oynayınca kasma olmuyor note 5te denedik kasma yoktumc 5 geçen hafta indirdim oyun biraz kasıyor telefon dilini ingilizce yapınca kasmıyor....![]()
valla optimizasyon sorunları var bazı cihazlardaGm 5 plusta oynadım gram kasma yok
İndirime girmiş sanırımKonu dışı sayılabilir ama ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen bildiğim kadarıyla normal fiyatı 27₺İndirime girmiş sanırım
Android icin sonbahara ertelenebilirmis bu oyun yine üvey evlat mod onGRID Autosport
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
iOS Görüntü Videosu
İos oyunları kaliteli android oyunları hep geriden geliyorGRID Autosport
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
iOS Görüntü Videosu
İOS'ta tek telefon olduğu için elbette kaliteli olur. Ama Android'de bir sürü telefon var. O oyunları Android'e uyarlamak kolay iş değil.İos oyunları kaliteli android oyunları hep geriden geliyor
Evet katılıyorum android platformu geniş kitleye sahipİOS'ta tek telefon olduğu için elbette kaliteli olur. Ama Android'de bir sürü telefon var. O oyunları Android'e uyarlamak kolay iş değil.
Öyle tabi. Aslında Symbian'da da telefon fazlaydı. Sonradan azaldı. Ve sonrada öldürdüler.Evet katılıyorum android platformu geniş kitleye sahip

tipik gameloft hatası. Oyun orijinal değil gibi bir şeyler dediThe Mummy Dark Universe by NBCUniversal Media, LLC
Sadece Android...
Sonic Runners Adventure by Gameloft/SEGA
Android için Çıktı
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız