Valla 32 gb nin hepsini dolduracak ne yapıyorsunuz ben bilmiyorum. Oyunlar dışında her şeyi telefonda kullanıyorsanız o ayrı ancak kullanmadığınız programları ve dinlemediğiniz müzikleri de telefonda tutmak saçma.
Videolarını izledim, kontroller berbat, inşallah ileriki sürümlerde düzeltirler, yoksa bu halde hiçbir halta yaramaz, fifa17 de bile kontroller çok iyi, ister parmağınla sürükle, istersensen butonlara basarak oyna..
Videolarını izledim, kontroller berbat, inşallah ileriki sürümlerde düzeltirler, yoksa bu halde hiçbir halta yaramaz, fifa17 de bile kontroller çok iyi, ister parmağınla sürükle, istersensen butonlara basarak oyna..
Katılıyorum ama grafikler güzel olmuş oyunun iç dizaynı felan 1.20 gb felanmış boyut daha geliştirme aşamasında joystick desteği koyarlar heralde bu halde kimse oynayamaz fifadaki gibi dokun dokun nrye kadar çıkarsa oynarım bn beğendim videolardn felan
YESTERDAY ORGİNS
Adamlar nasıl ki konsollara daha çok oyun çıkartıp pc yi sallamıyorlar mobil dünyada da İOS önceliği var. Ben rahatsız değil miyim evet rahatsızım ancak optimizasyon sorunları olduğu sürece Android daha çok 2. planda kalır.
Adamlar nasıl ki konsollara daha çok oyun çıkartıp pc yi sallamıyorlar mobil dünyada da İOS önceliği var. Ben rahatsız değil miyim evet rahatsızım ancak optimizasyon sorunları olduğu sürece Android daha çok 2. planda kalır.
Ben ona pek takılmıyorum önemli olan adil davranılması. İOS'taki Real Racing ile andrdoidteki farklıysa ayrımcılık yapılıyor. Chinatown Wars NDS'den sonra İOS'a özel olarak çıktı. Android sürümünde ek görevler ve ek radyo istasyonu yok. PSP ve İOS versiyonlarında var. Oyuncular olarak bu tür şeylere karşı birlik olmamız gerekiyor. En son PES serisi Pc'de bir çok şeyi eksik olarak çıkartıyorlar. Pes'i sevmem nefret ederim hatta hayatımda gördüğüm en rezil berbat futbol oyunudur ancak pc konsol ayrımı yapılması çok kötü bir şey. Bende ne ps3 var ne ps4 hatta doğru düzgün bir bilgisayarım bile yok. Ancak bu oyun şirketlerinin ayrımcılık yapmasıma gerek olduğu anlamına da gelmiyor.
Bu oyunun ismini biliyormusun kardeşim ? bi türlü bulamadım ismini öbür telefonda kasıyordu şimdi tekrar yükleyeceğim aklıma gelmedi ismi yardımcı olabilirmisin ?
[/url][/IMG]
Bu oyunun ismini biliyormusun kardeşim ? bi türlü bulamadım ismini öbür telefonda kasıyordu şimdi tekrar yükleyeceğim aklıma gelmedi ismi yardımcı olabilirmisin ?
[/url][/IMG]
Fantastic Beasts: Cases From the Wizarding World (Warner Bros. Interactive Entertainment)
Oyunun Türü Belli Değil Açık Dünyada olabilir Kart Oyunuda
Gear Club (Gt Sprit) Çıkış Tarihi Ekim Sonu Veya Aralık İlk Hafta !
Asphalt Xtreme Google Playde Ön Kayıtta
Don t strave de 1 sene sonra androide çıkardılar bugün paylaşıcam onu. Appleciler oyunu bitiriyorlar biz daha yeni oynamaya başlıyoruz. Üvey evlat muamelesi göstermesinler artık şu androide. Ne sağlam oyunlar var androide çıkartmıyorlar. Ben daha görmedim androidtte olupta iosta olmayan oyun. zaten ne uygulamaları ne de programları doğru düzgün güncelliyorlar.
Don t strave de 1 sene sonra androide çıkardılar bugün paylaşıcam onu. Appleciler oyunu bitiriyorlar biz daha yeni oynamaya başlıyoruz. Üvey evlat muamelesi göstermesinler artık şu androide. Ne sağlam oyunlar var androide çıkartmıyorlar. Ben daha görmedim androidtte olupta iosta olmayan oyun. zaten ne uygulamaları ne de programları doğru düzgün güncelliyorlar.