Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Ben diyorum ya Gameloft artık oyun filan yapmasın. Direk kepenkleri indirsinler. Çünkü adamlar oyun yapmıyorlar insanlarla dalga geçiyorlar.

Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, AIS ve TheLastWarrior
Adamlar deli gibi para kazandılar artık ne gerek var oyun yapmalarına. Yap bir koşu oyunu sat paketini de 100 liradan bak bakalım kaç milyon kişi alıyor.

Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, AIS ve TheLastWarrior
    Konu Sahibi
Sniper Strike Special Ops Markette Erken Erisimde Indirilebilir Durumda!

Tepkiler: AIS
    Konu Sahibi
Pes Card Collection (Konami)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: AIS
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

FIFA Mobile 18 EA Games / EA Sports

Tepkiler: AIS, TheLastWarrior ve Cadillac34
Fifa yine ultimate team mi? Neden normal oyununu yapmıyorlar ki.

Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
Hala grid gelecek sene bitti. Ultimate Team yerine adam gibi normal oyun yapsınlar. Mesela iosta Fifa 13 mobile var androidtte yok. Fifa 18 i de sadece androidte çıkarsınlar. Pardon EA nin paraya ihtiyacı vardı unuttum.

Hala grid gelecek sene bitti. Ultimate Team yerine adam gibi normal oyun yapsınlar. Mesela iosta Fifa 13 mobile var androidtte yok. Fifa 18 i de sadece androidte çıkarsınlar. Pardon EA nin paraya ihtiyacı vardı unuttum.
Aslında Hepsinin Paraya İhtiyacı Var
Grid'den umudum kalmadı