Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Hangi sayfa ? link verirmisiniz ?
Injustice 2 iOS için Çıktı Android için Çok Yakında Play Store'da Ön Kayıtta
Dün öyle nette gezerken denk geldi. Akşama linki paylaşırım. Ya da Modern Combat 5 blackberry yazın kendi uygulama sayfasında görürsünüz.

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir

turancen

Üye
Yeni çıktı, eski simsle alaksı yok.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS
EA gereksiz saçma sapan oyunları androidte getireceğine, İOS'a çıkardığı oyunları bir getirsin önce. SHIFT 2, Fifa 13, Bioshock vb.

Tepkiler: AIS
Injustice 2 Çıktı Şu Anda Play Store'da indirilebilir

Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
Super Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik

Konu Sahibi
Pes 2017 on kayitta Magazada Gozuktu!

Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydim ama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyun

Telefon markanız nedir ?
Pes 2017 on kayitta Magazada Gozuktu!

Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydim ama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyun
İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyor

GM 5 plusa yükledim mortal kombat x e çok benziyor

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
    Konu Sahibi
PES 2017'den Umutluyum
Guzel olcak joystick olayini cozmuslerse
Telefon markanız nedir ?

İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyor
Bn indirdim yanliz cok kasiyo optimizasyon sorunlari var vpn programyla indirmeyi dene brnde asphalt 8 de %85 e geliyodu indirmiyodu vpnle turkiye serverina baglanip indirdim