Android İçin Bedava Konuşma Viber Beta Yayında!

Sponsorlu Bağlantılar

vrlkp53

Üye
    Konu Sahibi
Android İçin Bedava Konuşma Viber Beta Yayında!
İphone kullanıcılarının çok kullandığı uygulamasının Androdi versiyonu beta olarak yayınlandı,betayı kurmak için sitesinden indirip telefonunuza kurun Daha sonra uygulamayı açarak cep telefon numaranızı giriyorsunuz. Birkaç saniye içinde “viber” telefonunuza sms olarak 4 haneli bir kod gönderiyor. Kodu girdikten sonra viber, telefon fihristinizi senkronize ediyor. Ve “contacts”tan “viber”ı tıkladığınızda “viber” uygulaması yüklü arkadaşlarınızı buluyorsunuz. Ve wifi ya da 3G üzerinden ücretsiz ve sınırsız olarak konuşmaya başlıyorsunuz.İphone sürümü böyle çalışıyordu bakalım android için neler yapılmış aşağıdaki videoyu izleyin:[video=youtube;UAVE8djwnTQ]http://www.youtube.com/watch?v=UAVE8djwnTQ[/video]

Viber beta tester olmak istiyorsanız tıklayın,
Viber uygulamasını indirmek için tıklayın...
Alternatif Link

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil ve tolgaornek

mc_shekil

mc_shekil

Üye
çok mükemmel bi uygulama ama kendi adıma konuşuyorum maalesefki arkadaşlarımın telefonu android olmadığı için kullanamıyorum maalesef..

tlhdmr

tlhdmr

Üye
merak ettiğim nokta internet paketinden yer mi? eee turkcelli olursan başın belada 250 mb ile idare edeceksin...

cevdet sunay

Üye
deneyenler varmı :)

trapdoor

Üye
Vallahi etrafımda ki herkesde NOKIA var genelde ama bu iş için en iyi Vodafonun Aylık Cepnet tarifesidir.

Aylık Cepnet: 8 lira
Nasıl Kayıt Olunur: Aylık Cepnet Paketi için ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya göndermeniz yeterli. Cep telefonunuza gelecek onay SMS'ini aldıktan sonra paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Bilinmesi gerekenler:
* Paket Edge-2G-3G-H bağlantı tiplerini detekliyor
* MAX hız 7,2mbps
* 100MB'dan sonra adil kullanıma tabii tutuluyor ve 96kbps'e düşüyor
* Bu fiyatlar sadece yurtiçi için geçerli
* Önceden 3G ayarlarınızı ve hizmetinizi açtırmanız gerekli

Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum, çok sağlam ve hızlı çalışıyor. Hiç sıkıntısını çekmedim

RonaS

RonaS

Üye
Neti (3g-wi-fi) olan insanlar birbirleriyle her türlü görüşür zaten skype - mobil msn yani viperin faydası ne karşıdaki kişi viperi yükliyecekmiş yani sonuçta her ikiside neti kullanıyor mantıksız geldi bana yinede paylaşımın için teşekkürler

Üst Alt