Android icin 768mb ram yeterlimidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PriZm

PriZm

Üye
aynen öyle :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
s3 boş ram 250-350 arası
S5660 bos ram 165-192 mb arası boş ram
arka planda hiç program yok gereksiz proglar silinik vaziyette

hasanistan

hasanistan

Üye
s3 boş ram 250-350 arası
S5660 bos ram 165-192 mb arası boş ram
arka planda hiç program yok gereksiz proglar silinik vaziyette
ne yani fiyat olarak arasında dağlar kadar fark var bu tellerin ram farkı da pek yok :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ne yani fiyat olarak arasında dağlar kadar fark var bu tellerin ram farkı da pek yok :)

hasan kardesim s3 cok ram yiyo dogru ama hc bi zaman agirlık yapmıyo en agır oyunlarda hç takılmıyo ama gio oyle dgl temple run 2 ye 190 mb bosg ram ve 886 mhz islemci ile giriyorum oyunda kısmen kasmalar oluyo s3 un rami asla stabillgnı kaybetmiyo

hasanistan

hasanistan

Üye
hasan kardesim s3 cok ram yiyo dogru ama hc bi zaman agirlık yapmıyo en agır oyunlarda hç takılmıyo ama gio oyle dgl temple run 2 ye 190 mb bosg ram ve 886 mhz islemci ile giriyorum oyunda kısmen kasmalar oluyo s3 un rami asla stabillgnı kaybetmiyo
haklısın sadece ram değil işlemci ve çekirdek sayısı da bir o kadar önemli :)

ibrahimoh

Üye
gayet iyi. wonder kullanıyorum 352 mb kullanılabilir ramim var ve memnunum :)

aleranol

aleranol

Üye
Bence iyi değil. Bende 2gb var ama bana kalan 1.5 max. Normalde 1gb 1gün sinra ise 0.8gb boş. 768mb ta telefon ölür kardeşim. Illaki sıkı rom desteği olacak. Ben sgs1 400mb ram ile coşturuyor. Rom olacak o yoksa işin zor.

Buğra

Buğra

Admin
benim turkcell t10da 70-90mb ram oluyor en fazla halinize sukredin :D

yokartk

Üye
550 yeterli ram miktarı. herşeyı rahat kullanabılırsın 750 bosta kalsa daha da rahat edersın tabı :) android 4.0 + için 750 daha ideal bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt