Android icin 768mb ram yeterlimidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NovaThor

NovaThor

Üye
Benim boş ram 230-250 civarı.. İyimidir sizce ? (ace 2)

caglar b

caglar b

Üye
o cihazla ne yapacagına baglı

Android Police

Android Police

Üye
bende boş ram 250-80 arası

Oyunlarda ve filmlerde yüksek stabilizasyon için en az 768mb ram gerekli zaten 200 küsürünü android kullanıyor orta seviye bir cihaz için 768 yeterli bence

PriZm

PriZm

Üye
bende boş ram 250-80 arası

Oyunlarda ve filmlerde yüksek stabilizasyon için en az 768mb ram gerekli zaten 200 küsürünü android kullanıyor orta seviye bir cihaz için 768 yeterli bence
filmler ne alaka onu anlamadım? :hmmm

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yeterli bi miktar 555 biz 351 mbden sıkıntı çekiyoruz 400 olsa paşa paşa yetecek ama yok..
hocam ben galaxy w da kamerasız kernelle 450 gördüm ama bu seferde 350'ye yakınını kullanmaya başladı :D ama yalan yok telefonda hafif bir rahatlama vardı ama yoon kernelle 375 mb ramımız var Allah'a şükür yabi 555 isen düşün :D

PriZm

PriZm

Üye
hocam ben galaxy w da kamerasız kernelle 450 gördüm ama bu seferde 350'ye yakınını kullanmaya başladı :D ama yalan yok telefonda hafif bir rahatlama vardı ama yoon kernelle 375 mb ramımız var Allah'a şükür yabi 555 isen düşün :D

Galaxy W de max kullanılabilen ram miktarı ne kadar?

Ali58_58

Ali58_58

Üye

Galaxy W de max kullanılabilen ram miktarı ne kadar?
herşey çalışır vaziyette 2.6 kernelle cm9da 375 camcory diye biri bazı kodlamalarda 25mb artırmıştı ama akmera olmazsa 450'ye kadar çıkılıyor maxda benim gördüğüm bu xdada felan

- - - Eklendi - - -

+kendi gözlerimle :D

PriZm

PriZm

Üye
herşey çalışır vaziyette 2.6 kernelle cm9da 375 camcory diye biri bazı kodlamalarda 25mb artırmıştı ama akmera olmazsa 450'ye kadar çıkılıyor maxda benim gördüğüm bu xdada felan

- - - Eklendi - - -

+kendi gözlerimle :D
450 ye çıkıyor ama kamera vsvs çalışmıyor ne anladım ben bu işten :D

PureFood

PureFood

Üye
Allah kurtarsın beyler :) Aynı durumu 5800'da çok çekmiştim.

meme4

meme4

Üye
peki beyler sistem bu kadar ram yiyorsa şarj nasıl dayanıyor bende nokia 603 var 3 günü çıkarıyor şarj sizde nasıl

NovaThor

NovaThor

Üye
Bende oyun oynamadikca 3 g kapali olunca ve fazla internette dolasmayinca 3 gun gidiyor ;)

PriZm

PriZm

Üye
bende 1 gün gidiyor.Tabi ben aşırı ağır kullanırım.müzik dinlemeden oyun oynamam yada webde sörf yapmam :D

NovaThor

NovaThor

Üye
Aaaah nawy aaah rihanna hayraniyiz ikimizde :D telefon rihanna muzikleriyle kayniyooorrr :banghead:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
meme4

meme4

Üye
Bende oyun oynamadikca 3 g kapali olunca ve fazla internette dolasmayinca 3 gun gidiyor ;)

günde ortalama 20 dk hd oyun 3 günde toplam 1 saat

günde ortalama 3 saat 3g açık internet 3 günde toplam 9 saat

günde ortalama 1 saat konuşma 3günde toplam 3 saat

3 günde ortalama 15 mesaj

3 günde ortalama 5-6 saat edge ile nimbuz kullanıyom 3 günü çok rahat geçiriyor sizin şarj dayanmıyormuş hiç

skywalker06

skywalker06

Üye
Androidli cihazlarda çok kullanımda 1günü çıkarsın yetiyor nokia ne bakıyorsun bendede e63 vardı şarjı 1hafta gidiyordu ayrıca ace 2 şarj süresi yine iyi bakma s2 falan daha çabuk bitiyor aslında telefona yüksek amperli bataryalar satılıyor ama onlarda orjinal değil telefonu bozabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt