Android icin 768mb ram yeterlimidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
768 iyidir ama 1 gb daha iyidir yine zehir gibiyim

MBrkA

Üye
Galaxy Ace 278MB RAM var arama yapabildiğime şükrediyorum

Sarangni

Üye
Gio da 279 MB telefon zor gidiyordu Atrix gectim 1 GB telefon ucuyor ve şu kanıya vardım ki 1 GB az olmamalı:

PriZm

Üye
410 mb bana halen yetiyor :

Bende de 411 var genelde 200mb boşta oluyor fazla oyun oynamıyorum müzik film vs takılıyorum cihaz zaten overclocklu sıkıntı olmuyor ama ileri düzeydeki telefonlar için en az 768mb şart

PriZm

Üye
Bende de 411 var genelde 200mb boşta oluyor fazla oyun oynamıyorum müzik film vs takılıyorum cihaz zaten overclocklu sıkıntı olmuyor ama ileri düzeydeki telefonlar için en az 768mb şart

terminal den free yazınca ne kadar boş ram var?

gio da ne yaptın da kullanılabilir ramı düşürdün zamanında bende gio kullandım en fazla 120-130 lara indirdim kullanılan ramı
merak ettim doğrusu (:

- - - Eklendi - - -

İyi bir optimize ile yeter tabi ki. Gio da yapa yapa öğrenmiştim zamanında
gio da ne yaptın da kullanılabilir ramı düşürdün zamanında bende gio kullandım en fazla 120-130 lara indirdim kullanılan ramı
merak ettim doğrusu (:

valla şu terminal felan yazılım işlerinden anlamıyorum ama bir bakayım

- - - Eklendi - - -

9228 yazıyor

- - - Eklendi - - -

şu telefonda çektiğimiz ekran görüntüleri screenshots yani sd kartta nereye kaydediliyor biliyor musun ?

Sarangni

Üye
merak ettim doğrusu (:

110 dan aşağısını bende görmedim. System app epey bir şey siliyordum, az ram kullanan bir launcher adw ex gibi, swap Kernel romlar, scriptler vs çoğu kişinin kullandığı yöntemler En önemlisi romlar.

PriZm

Üye

9 mb ram boş

Android kurallarına aykırı

- - - Eklendi - - -

Android kurallarına aykırı

- - - Eklendi - - -

110 dan aşağısını bende görmedim. System app epey bir şey siliyordum, az ram kullanan bir launcher adw ex gibi, swap Kernel romlar, scriptler vs çoğu kişinin kullandığı yöntemler En önemlisi romlar.

Ne diyim Bravo diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...