Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Android i tavsiye etmiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brktrr
Üye
Konu Sahibi
Android i tavsiye etmiyorum
arkadaşlar tablet pc aldim 512mb ram var bi türlü yetmiyor surekli ram bosaltiyorum önceden symbian kullaniyordum 50 mb ram cok hizliydi ama şimdi
KinG Tornado
Üye
Alacağın Tableti Almadan İyi Seçseydin Sende Ama Android Çok Fazla Ram Harcıyor I Pad Minide Bile 512 Mb Ram Fazlaca Yetiyor İos Ramda Çok Başarılı
Kerim.
Üye
512mb ramli tabletim var mukemmel calisiyor.kendinde kotu cihaz var diye androidi kotuleyemezsin
brktrr
Üye
Konu Sahibi
tabletin markası exper ramdan şikayet ediyorum sürekli android surum guncelliuecegine ram e katki saglasa fena olmaz
Kerim.
Üye
Benimde exper.
avcitalip
Üye
hay WTF?,android ram'i sömürüyor ama şuanda dünyanın en gelişmiş işletim sistemi bence bırakında sömürsün ram'i icraata bakın siz
KinG Tornado
Üye
Bence İos Ram Konusunda Androide Hava Basar Sadece Ram Konusunda Ama
ultraslan_66
Üye
tablet olarak ipad tabletlerinden başka tablet almamalıydın.
blacktalon
Üye
bence de tablet alıyorsan ipadlerden alacaksın hem iphone göre ucuz hemde ekranı büyük
hayır abi androidde yüke göre kamyon var yahu note 2 de 2GB ram var mesela ki çok rahat yettiğine eminim belkide 1 GB'tı falan boşta kalıyordur ip5'te 1 GB var ama tüketim az olduğundan onada 1 GB çok rahat yetiyor hatta fazla bile geliyor
dediğim gibi yüke göre kamyon...
KinG Tornado
Üye
Benim Gözümde En İyi Tablet I Pad Mini Ve Galaxy Tab 10.1 İdeal
avcitalip
Üye
Tabletlere nedense bir türlü ısınamadım
anılbaran
Üye
Benim ki de iyi ram harcıyor şuana kadar ne atma nede ram dolu gibi vs bir durum söz konusu olmadı
hayır abi androidde yüke göre kamyon var yahu note 2 de 2GB ram var mesela ki çok rahat yettiğine eminim belkide 1 GB'tı falan boşta kalıyordur ip5'te 1 GB var ama tüketim az olduğundan onada 1 GB çok rahat yetiyor hatta fazla bile geliyor