Android i bilgisayarına kurmaktan çekinenler, kurmadan da kullanabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

VolBlood

Üye
    Konu Sahibi
Android i bilgisayarına kurmaktan çekinenler, kurmadan da kullanabilirsiniz
Arkadaşlar kurmaya çekinen fakat kullanmak isteyenleri gördüm. Bilgisayarıma uyar mı, kursam mı gibi çelişkide olan arkadaşlar için vidyo hazırladım. Vidyoyu çekebilmek için vmware kullanıyorum. vmware kullanmanızı tavsiye etmem çünkü yavaş çalışıyor. fakat bilgisayarı usb ile boot edip denerseniz tıpkı tablet gibi çalışıyor ve internette tablet olarak görünüyorsunuz markete vs erişebiliyorsunuz. İndirmek için:

Live usb oluşturmak için ihtiyacınız olan program:

Önceki konuda linuxlive vermiştim o program sadece android 4.0 sürümünü usb ye atıyorken unetbootin ile diğer sürümleri de atabilirsiniz. Ben 4.2 denedim ve gerçekten mükemmel.
Bios a girip bilgisayarı usb ile boot etmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında karşınıza çıkan ekran vidyodaki ekranla aynıdır. Kolay gelsin arkadaşlar.

[video=youtube;7P39-CJhHEA]http://www.youtube.com/watch?v=7P39-CJhHEA[/video]

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
teşekkürler :)

VolBlood

Üye
    Konu Sahibi
belki gereksiz gibi görünebilir şahsen konuyu açarken vidyoyu çekerken gereksiz buldum ama soranlar oldu ve çekinenler oldu kesinlikle vmware ile uğraşmayın live usb ile boot edip direkt kullanabilirsiniz. zaten daha önce linux kullanmış kişiler illa ki bu live usb ile boot etmeyi çok sık yapmıştır.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ben bir kere böyle yapmıştım bilgisayarın harddiskinde bölünmelere neden olmuştu

VolBlood

Üye
    Konu Sahibi
ben bir kere böyle yapmıştım bilgisayarın harddiskinde bölünmelere neden olmuştu
usb den "live olarak" bir çok sistem çalıştırdım bugüne kadar fakat hiç bir şekilde bölünmeler oluşmadı bende. Ancak kurulum ekranında disk bölümlerken hata yapmış olabilirsiniz ? live olarak çalıştırmanın hiç bir riskini görmedim açıkçası. Hatta windows umda bir problem yaşarsam live ubuntu kullanarak çözüyorum.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
usb den çalıştırmak mı?

evet usb den çalıştırınca bu sorun oluşmuştu ben de cd den çalıştıyorum cd den çalıştırınca diskte bölünme olmuyor

- - - Eklendi - - -

usb den "live olarak" bir çok sistem çalıştırdım bugüne kadar fakat hiç bir şekilde bölünmeler oluşmadı bende. Ancak kurulum ekranında disk bölümlerken hata yapmış olabilirsiniz ? live olarak çalıştırmanın hiç bir riskini görmedim açıkçası. Hatta windows umda bir problem yaşarsam live ubuntu kullanarak çözüyorum.

ubuntu da yada başka bir linux ta böyle bir sorun olmuyor

VolBlood

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bilgisayar modelin ve hdd bölünmelerine sebep olan android sürümünü de söylersen bizim için faydalı olacaktır.
-Her android sürümü her bilgisayara uyumlu değil diye biliyorum. Şayet asus k53sj notebook kullanıyorum ve android konusunda her hangi bir sıkıntı yaşamadım. Bende 4.2 sürümünde bluetooth açılmıyor. 4.0 sürümünde her şey tam çalışıyor lakin bazı uygulamalar açılmıyor. 4.2 sürümünde denediğim tüm programlar açıldı (facebook programları, dosya yöneticisi, root manager vs) fakat gta gibi nfs shift gibi oyunları henüz çalıştıramadım onunla uğraşıyorum yaparsam onu da anlatıcam.

Üst Alt