VİPERBOLD
Üye
-
Konu Sahibi
-
Galaxy gio
kardeşim bi yakınında nokia 701 kullanan varsa onu bi al bi dene çok uygulama düşkünü değilsen androidin yerini aratmıyor 1ghz hıza sahip ve dahada artacak yeni güncellemeyle 1.3 olacakmış, yok illa android diyorsan biraz kendini zorla htc nin modellerine bak veya sony xperia neo nun serileride güzel telefon ama sony xperia neo v biraz daha kalitesiz üretilmiş telefon gibi gözüküyor bana, ekranı sönük kalıyor illa android diyorsan samsung galaxy aceyede bakmanı öneririm
xperia neo v derim
Benim üst kısımda yazdığım özellikleri karşılarmı _ netten indirmeden video izleme--oyun ? uygulamalar ?
1.000 tl ve üstünede cıkarım ama o zaman tek secenek iphone 4s gıbı gorunuyor cunkı hersey onda var baska rakıbı yok
benım soyledıklerımı karsılarmı acaba ? + ları - leri neler size göre
eğer 1.000 liranın üzerine çıkacaksan samsunguda önermem sony ericsonuda... HTC nin modellerini kendine uygun olanını araştırmalısın bence inanılmaz bir telefon . ayrıca iphone 4s kral makina bi çok yönden + sı var eğer yok o kadar para verilmez dersen HTC'nin modelleri sana verebileceğim en uygun öneri olur ve htc kullanıpta memnun olmayan pek görmedim.
evet htc güzel telefon bana üstte söylediğiniz telefonun özelliklerı konusunda +qları - leri olarak ? bısıy soyleyebılırmısınız pekı yada 400 750 800 arası htc olabılır sızın soyledıghınız olabılır onemlı olan uste yazdfıgm ozellıklerı karsılaması
Benim üst kısımda yazdığım özellikleri karşılarmı _ netten indirmeden video izleme--oyun ? uygulamalar ?
1.000 tl ve üstünede cıkarım ama o zaman tek secenek iphone 4s gıbı gorunuyor cunkı hersey onda var baska rakıbı yok
benım soyledıklerımı karsılarmı acaba ? + ları - leri neler size göre
İstediğin özellikler sadece iphoneda değil, 1000 lira üstü tüm androidlerde var. Ama iphone 4s 2000 küsür.
kişisel yorumum; xperia neo v nin kamerası 5 mp pek tatmin edici değil ya da bu zamana kadar 8 mp kullanmaya alıştım ondan olabilir ve ekranı çok sönük geldi ayrıca biraz kalitesiz malzemeden üretilmiş bunun dışında eksik bir tarafını göremedim şarjının süresini bilmiyorum kısa bi incelemeydi bunların dışında gayet hoş android tabanlı güzel bir cep telefonu... ama ben olsam xperia ray gold derim gerçekten klas bir telefon onuda inceleme şansı buldum o daha cok hoşuma gitti hem kamerası olsun tipi olsun sanırım ödüllü kamerası vardı gece çekemini felan çok övüyorlar ve xperia ray, xperia neo v kadar büyük değil kibarlığı hoşuma gitti.
hocam xperia neo V kullanıcısı olarak yapıldığı malzeme dışında hiçbir eksisi yok bana göre ekran sönük gelebilir bazı arkadaşlara ama gayet güzel konuda açtığın özellikleri tam performans destekliyor..özellikle oyun,uygulama konusunda mükemmel performansı var...
kişisel yorumum; xperia neo v nin kamerası 5 mp pek tatmin edici değil ya da bu zamana kadar 8 mp kullanmaya alıştım ondan olabilir ve ekranı çok sönük geldi ayrıca biraz kalitesiz malzemeden üretilmiş bunun dışında eksik bir tarafını göremedim şarjının süresini bilmiyorum kısa bi incelemeydi bunların dışında gayet hoş android tabanlı güzel bir cep telefonu... ama ben olsam xperia ray gold derim gerçekten klas bir telefon onuda inceleme şansı buldum o daha cok hoşuma gitti hem kamerası olsun tipi olsun sanırım ödüllü kamerası vardı gece çekemini felan çok övüyorlar ve xperia ray, xperia neo v kadar büyük değil kibarlığı hoşuma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?