Android hızlı ve jawa DESTEKLİ 400-750 ?? YARDIMMMM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi
Android hızlı ve jawa DESTEKLİ 400-750 ?? YARDIMMMM
Yeni
alıcağım ve hep symbian kullandım android alıcagım bu sefer

Telefondan internete girdiğimde film izleyebil m
video ları izleyebiliyim
indirmeye gerek kalmadan

KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE HIZLI SUN
ben biraz takıntılıyım bu konularda en ufak donma canımı sıkar en güncel android sisteme sahip olsun

jawa desteklesin
oyunlar uygulamalar vs mesela örnek zipponunun çakmak uygulaması vardı ekrana
dokunuyosun cakmagı yakıyo kapatıyo nokia c5-03 telefona bu ozellıgı
ındırdıgımde cakmagı yakıyo ama al
sureklı ruzgar ufluyomus gıbı oluyodu sacma sapan bısıy oldu yani
ben bu tür şeyler olunca telefonu parcalayasım gelır hızlı olsun jawa desteklesin
güncel uygulamalar programlar yuklenıp duzgunce kullanabıleyım

en
onemlısıde HIZLI JAWA DESTEKLİ İNTERNETTEN TV-VİDEO İNDİRMEDEN ACICAK( OYUN PROGRAM UYGULAMA TEMA VS
BOL OLUCAK HEPSINIDE DUZGUNCE CALISTIRICAK)

kısacası iphone
guzel olsun fiyatı 400 750 arası olsun tavsiyelerinizi bekliyorum neden ve
sebepleriyle bırlıkte yazarsanız cok sevınırım

----------Eklendi @ 16:16:37 ---------- Yazıldı @ 16:05:40 ----------

yokmu tavsiyesi olan :vur

R.A.M

R.A.M

Üye
Galaxy gio

vavra22

vavra22

Üye
kardeşim bi yakınında nokia 701 kullanan varsa onu bi al bi dene çok uygulama düşkünü değilsen androidin yerini aratmıyor 1ghz hıza sahip ve dahada artacak yeni güncellemeyle 1.3 olacakmış, yok illa android diyorsan biraz kendini zorla htc nin modellerine bak veya sony xperia neo nun serileride güzel telefon ama sony xperia neo v biraz daha kalitesiz üretilmiş telefon gibi gözüküyor bana, ekranı sönük kalıyor illa android diyorsan samsung galaxy aceyede bakmanı öneririm

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bi yakınında nokia 701 kullanan varsa onu bi al bi dene çok uygulama düşkünü değilsen androidin yerini aratmıyor 1ghz hıza sahip ve dahada artacak yeni güncellemeyle 1.3 olacakmış, yok illa android diyorsan biraz kendini zorla htc nin modellerine bak veya sony xperia neo nun serileride güzel telefon ama sony xperia neo v biraz daha kalitesiz üretilmiş telefon gibi gözüküyor bana, ekranı sönük kalıyor illa android diyorsan samsung galaxy aceyede bakmanı öneririm

hız ve androıd hocam ben 2 sını bı arada ıstıyorum :/ ekranının sonuk kalması dısında baska -- leri neler

Emre-45

Emre-45

Üye
xperia neo v derim

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi
xperia neo v derim

Benim üst kısımda yazdığım özellikleri karşılarmı _ netten indirmeden video izleme--oyun ? uygulamalar ?

1.000 tl ve üstünede cıkarım ama o zaman tek secenek iphone 4s gıbı gorunuyor cunkı hersey onda var baska rakıbı yok

benım soyledıklerımı karsılarmı acaba ? + ları - leri neler size göre

vavra22

vavra22

Üye
Benim üst kısımda yazdığım özellikleri karşılarmı _ netten indirmeden video izleme--oyun ? uygulamalar ?

1.000 tl ve üstünede cıkarım ama o zaman tek secenek iphone 4s gıbı gorunuyor cunkı hersey onda var baska rakıbı yok

eğer 1.000 liranın üzerine çıkacaksan samsunguda önermem sony ericsonuda... HTC nin modellerini kendine uygun olanını araştırmalısın bence inanılmaz bir telefon . ayrıca iphone 4s kral makina bi çok yönden + sı var eğer yok o kadar para verilmez dersen HTC'nin modelleri sana verebileceğim en uygun öneri olur ve htc kullanıpta memnun olmayan pek görmedim.

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi
eğer 1.000 liranın üzerine çıkacaksan samsunguda önermem sony ericsonuda... HTC nin modellerini kendine uygun olanını araştırmalısın bence inanılmaz bir telefon . ayrıca iphone 4s kral makina bi çok yönden + sı var eğer yok o kadar para verilmez dersen HTC'nin modelleri sana verebileceğim en uygun öneri olur ve htc kullanıpta memnun olmayan pek görmedim.

evet htc güzel telefon bana üstte söylediğiniz telefonun özelliklerı konusunda +qları - leri olarak ? bısıy soyleyebılırmısınız pekı yada 400 750 800 arası htc olabılır sızın soyledıghınız olabılır onemlı olan uste yazdfıgm ozellıklerı karsılaması

----------Eklendi @ 19:53:38 ---------- Yazıldı @ 19:50:53 ----------

evet htc güzel telefon bana üstte söylediğiniz telefonun özelliklerı konusunda +qları - leri olarak ? bısıy soyleyebılırmısınız pekı yada 400 750 800 arası htc olabılır sızın soyledıghınız olabılır onemlı olan uste yazdfıgm ozellıklerı karsılaması

xperia neo v aklıma yattı ama benım soyledıgım ozellıkler olarak nasıl orası onemlı :) kullandıysanız soyleyebılırmısınız acaba benım soyledıklerımle uyusurmu bu tel

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

İstediğin özellikler sadece iphoneda değil, 1000 lira üstü tüm androidlerde var. Ama iphone 4s 2000 küsür.

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi

İstediğin özellikler sadece iphoneda değil, 1000 lira üstü tüm androidlerde var. Ama iphone 4s 2000 küsür.

hocam sorun değil iphone alıcak olduktan sonra mecbur 1.500 2.000 bini gözden cıkarmak gerek ama ben suanlık 400 le 750 800 arası bısıy bakıyorum sızın onerınız varmı ? BEN Xperia Neo V veya Xperia Ray veya Optimus black ve xperia 10 düşünüyorum sizce hangisi güzel ? veya sizin onerınız varmı bunun dısında

vavra22

vavra22

Üye
kişisel yorumum; xperia neo v nin kamerası 5 mp pek tatmin edici değil ya da bu zamana kadar 8 mp kullanmaya alıştım ondan olabilir ve ekranı çok sönük geldi ayrıca biraz kalitesiz malzemeden üretilmiş bunun dışında eksik bir tarafını göremedim şarjının süresini bilmiyorum kısa bi incelemeydi bunların dışında gayet hoş android tabanlı güzel bir cep telefonu... ama ben olsam xperia ray gold derim gerçekten klas bir telefon onuda inceleme şansı buldum o daha cok hoşuma gitti hem kamerası olsun tipi olsun sanırım ödüllü kamerası vardı gece çekemini felan çok övüyorlar ve xperia ray, xperia neo v kadar büyük değil kibarlığı hoşuma gitti.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam xperia neo V kullanıcısı olarak yapıldığı malzeme dışında hiçbir eksisi yok bana göre ekran sönük gelebilir bazı arkadaşlara ama gayet güzel konuda açtığın özellikleri tam performans destekliyor..özellikle oyun,uygulama konusunda mükemmel performansı var...

VİPERBOLD

VİPERBOLD

Üye
    Konu Sahibi
kişisel yorumum; xperia neo v nin kamerası 5 mp pek tatmin edici değil ya da bu zamana kadar 8 mp kullanmaya alıştım ondan olabilir ve ekranı çok sönük geldi ayrıca biraz kalitesiz malzemeden üretilmiş bunun dışında eksik bir tarafını göremedim şarjının süresini bilmiyorum kısa bi incelemeydi bunların dışında gayet hoş android tabanlı güzel bir cep telefonu... ama ben olsam xperia ray gold derim gerçekten klas bir telefon onuda inceleme şansı buldum o daha cok hoşuma gitti hem kamerası olsun tipi olsun sanırım ödüllü kamerası vardı gece çekemini felan çok övüyorlar ve xperia ray, xperia neo v kadar büyük değil kibarlığı hoşuma gitti.

Detaylı yorumun için çok sağoll xperıa neo V veya Xperia Ray Gold 2 sınden bırını alıcagım hocam cok sagolun bunlardan bırıne karar verdım

----------Eklendi @ 12:16:32 ---------- Yazıldı @ 12:16:13 ----------

hocam xperia neo V kullanıcısı olarak yapıldığı malzeme dışında hiçbir eksisi yok bana göre ekran sönük gelebilir bazı arkadaşlara ama gayet güzel konuda açtığın özellikleri tam performans destekliyor..özellikle oyun,uygulama konusunda mükemmel performansı var...

sagol hocamm bunlardan bırıne karar verdım

----------Eklendi @ 12:21:48 ---------- Yazıldı @ 12:16:32 ----------

HOCAM GERCEKTEN tavsıye ettıgın telefon cokk guzel mutıs hızlı benım ıstedıgfım ozellıklerıde desteklıyosa varya kacırılmıcak tel..

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...