seb
Üye
Android Hızlandırma
Cumartesi günü telefonumun SD kartını bicimlendirirken ayırma birim boyutu diye bişey fark ettim, bunu arastirdim ve SD kartın hızını etkilediğini öğrendim. Bunu araştırırken iPhone da SD SD kart desteği olmadığını yazan çok eski bir haber vardı onu görünce aklımda yapboz parçaları olustu ama tam bir bütün kuramadim. aradan bir saat filan gecmisti ki chip online da Apple in Adobe flash politikasıni anlatiyordu yapbozun son parcasinida bulmustum. Apple iPhone de harici, kombineyi bozacak bişey isteniyordu iPhone nin akiciliginin hafızasından kaynaklandığını düşündüm ve kendi SD kartını fat/ 64k ayırma birin boyutuyla bicimlendirdim ve sonuç süper SD hızı benim dandik 2 gb diskim de 2 kat artti, internette 3 kat arttiranlar varmış. diske fotolari mp3 leri tekrar yukledim ve telefona taktim galeri ve müzik çalar aşırı hızlandı sonuç bence süper ve denemelisiniz. bicimlendirirken bilgisayarım,sağ tıklayınız,yönet,diskyonetimi,diske sağ tik,bicimlendir,fat,ayırma birim boyutu 64 k herşeye tamam deyin ,bu kadar. diskin yedegini almayı unutmayın.