Uygulama android haritalar, çevrim dısı ozelligi

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
android haritalar, çevrim dısı ozelligi
android ics tabletim var haritaları yeni güncelledim su cevrim dısı calıs ozellıgı gelmıs sanırım belli bir bolgeyi seciyorsunuz cevrım dısı calısmak ıcın bellege kaydedıyor sanırım, ama harıtada nereyı sectıysem yok hep sorun su '' secılen boyle cevrımdısı kullanılamaz'' ek bir izin falan mı gerekiyor, yada bir ayar yardımcı olur musunuz?

only_download

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bilen

serif55

serif55

Üye
Google ın yapmış olduğu tutarsızlık diyelim hocam bu sizden yada telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun değil. Cihazınızda Gps donanımı bulunuyormu acaba?

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Google ın yapmış olduğu tutarsızlık diyelim hocam bu sizden yada telefonunuzdan kaynaklanan bir sorun değil. Cihazınızda Gps donanımı bulunuyormu acaba?
hayır gps yok kardeşim wi-fi ile konum buluyor, bana konumum gerekmiyor haritayı çevrim dışı görmek istiyordum da... :bilmm

serif55

serif55

Üye

İşinizi fazlasıyla göreceğini umuyorum hocam pro sürüm Gps istemeden çalışmakta bir seferlik Türkiye haritasını indirin yeter ;)

Not : Sanırım cadde sokak isimleri çok detaylandırılmamış yada benim bulunduğum konumda bu şekilde gördüm deneyerek bilgilendirirsiniz hocam :oke:

only_download

Üye
    Konu Sahibi

İşinizi fazlasıyla göreceğini umuyorum hocam pro sürüm Gps istemeden çalışmakta bir seferlik Türkiye haritasını indirin yeter ;)

Not : Sanırım cadde sokak isimleri çok detaylandırılmamış yada benim bulunduğum konumda bu şekilde gördüm deneyerek bilgilendirirsiniz hocam :oke:
siz var ya on numarasınız, çok çok teşekkürler kardeşim. :op:

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim hocam işiniz gorulduyse ne mutlu :)
vazgeçtim :D işimi görmedi yav şehirler arası yolculukta iyidir ama şehir içi için çok yetersiz. yine de teşekkürler tabii ki :)

serif55

serif55

Üye
Bence bu yetersizlik Türkiye için geçerlidir hocam çünkü öyle karışık öyle bilinmez sokaklarımız köylerimiz varki adamlar uğraşmak istemiyor :)

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu yetersizlik Türkiye için geçerlidir hocam çünkü öyle karışık öyle bilinmez sokaklarımız köylerimiz varki adamlar uğraşmak istemiyor :)
haklısınız, telefonum nokia ovi maps en güncel sürümde, oturduğum bina 4 senelik haritada hala gözükmüyor :kop:

Üst Alt