Android Hakkında Sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
Android Hakkında Sorular
Yeni bir androidli telefon takas yapmayı düşünüyorum.
1- Sizce ikinci el nokia c5-03 ile ikinci el androidli (s2 gibi evo gibi büyük telefonlar değil,en fazla samsung ace kalitesinde birşeyler) ile takas yapayım mı yoksa almışken sıfır mı olsun? Sıfır almaya değer mi?

2- En fazla samsung ace kalitesinde birşey almayı düşünüyorum. Android almamın en büyük sebebi oyun ve uygulama bolluğu,örneğin s60v5 ler 640x360 çözünürlüğe sahip olsa da şu ana kadar güzel hiçbir oyun bulamadım.ama en basit androidli bir telefonda bile mesela 240x320 çözünürlüklülerde bile süper oyunlar var,fps oyunları,denge oyunları,iphone benzeri küçük bulmaca,beceri,kategorisiz tipi oyunlar var. bunun gibi bir kullanım için bana hangi telefonu önerirsiniz? en fazla ace kalitesinde

3- 240x320 çözünürlüklü bir telefon mu önerirsiniz yoksa 480x320 mi? 480x320 ne kadar daha iyi olsa da forumda uygulama oyun bulmak daha zor değil mi apk şeklinde?

4- Mesela maxicepten indirdiğim oyunları çalıştırmak için illa root etmek rom kurmak lazım mıdır? Bazı oyunlar nokiadaki gibi signed olup bazıları unsigned olup root veya rom gerektirecek mi?

5- Şu kendi kendine TL gitme olayı 240x320, 320x480 gibi daha alt seviye android telefonlarda da var mı? Ya da bunu düzeltme olayı? Çünkü ben internet paketi alamam :( evde wifi yok ne yapmam gerekecek?

6- Root veya rom olmadan apk oyunları kuramaz mıyım? rom nedir? cfw gibi hızlandıran,yeni modlar yüklemeyi sağlayan birşey mi? Bir de yeni çıkan android modellerini telefona kurabilir miyim? Mesela 2.2 ise 2.4 e 3.0 a 4.0 a vs. çıkabilir mi?

Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum :D
7- Android i farketmez ama marka farkeder diyorsanız en fazla samsung ace kalitesi ve fiyatında en iyi marka nedir?

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş uzun süre kullancaksan sıfır olmasına gerek yok sadece güvenilir bi yer varsa oradan al yeter yada temiz telefon bul
kardeş 240x320 telefonların ekranı küçük olması gerekiyo biraz büyük olursa görüntü kalitesi çok kötü oluyo
6. sorunun cevabı her istediğin sürümü kuramazsın her telefonun belli seviyeye kadar güncellemeleri var
root bazı oyunlar ve programlar için gerekli oluyo

MezraL123

MezraL123

Üye
1) Bu senin bileceğin iş. Alıcağın telefon güvenilir ve temizse 0 almandan daha iyidir bana göre
2) Kalite açısından değil de fiyat aralığı verirsen daha iyi olur. Ayrıca 0 değil 2. el alıcaksan daha yüksek kaliteli bişey de alabilirsin aynı fiyata. Galaxy ace de fena değildir
3) Çözünürlük ne kadar yüksek olursa ekranın netliği o kadar iyi olur ve oyunların çözünürlükle alakası yoktur. Oyun telefonun cpusuna uygunsa çalıştırır.
4) Normalde root gerektirmez. Apk dosyasını indirir ve kurarsın sonra oyunun dosyasını ya pcden atar yada wifi üzerinden indirirsin roota ihtiyacın kalmaz.
5) Kendi kendine tl gitme olayından kastın ne anlayamadım. Ama eğer telefon kendi kendine internete giriyo gibisinden bişeyse eğer telefon ayarlarından yapabiliyosun. 'Paket veri kullanımı' ayarını kapatırsan telefon wifi haricinde internete girmez.
6) Root veya rom yüklemeden apk dosyalarını kurabilirsin. Root telefonun sistem dosyalarına ulaşmanı ve değiştirmeni sağlar. Rom ise ayarları değiştirilmiş versiyonları telefonuna kurmanı sağlar. Eğer telefon işletim sistemini destekliyosa kurabilirsin. Yani 2.2 kullanan cihaz eğer 2.3ü kaldırıyosa 2.3e güncelleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: ccocc

ccocc

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yardımcı oldunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt