serif55
Üye
Dostum sen her ne kadar inkar etsende performans bakimindan ios her zaman ondedir. İp5 en agir oyunlari 60fps sabit bir sekilde oynarken diger ust seviye cihazlarda fps dusmesi yasaniyor. Bunun sebebi ios ile androidin kodlama dillerinin farkli olmasi. İstedigin kadar root, rom tweak script kur gene lag yaşarsin. Tabi bunun tek suçlusu android değil. Geliştiricilere de buyuk iş düşüyor fakat onlar androidi onemsemiyor. Bir uygulama guncelliyorlar uygulama kullanilamaz hale geliyor. Zaten iyi optimize de edilmemis oluyor.Tüm yorumları okuyamadım, arkadasin sorununa yoneliyorum. Sen s3 miniyi orjinal romla kullaniyorsan tabi yavaş olur, bu androdin sorunu değildir. Samsung telefonları s4, s4 mini note ve note2 dışında orjinal rom ile kullanılamaz. Neyse şimdi bazıları android kasıyor, yavaş iphone bin kat iyi diyecek. Gidip armv6 işlemcili 512 mb ramli samsung bir telefonla karşılaştırilirsa haklı. Ama bir htc one karşılaştırın. Ip'un pert olduğu aşikar. Buna bir çok saçma engel de sebep olabilir.
Program ile degil, programlarla. Ram doldukca cihazin yavaslar.Hangi programda lag yaşarım söylermisin
Oda biseymi kardeşim bende 186 tane var oyun pro karışık tık yok boşver anlatamazsın derdini9 uygulama 6 oyun var cihaz sorunsuz
Arka planda calisanlardan bahsediyorum.9 uygulama 6 oyun var cihaz sorunsuz
Oda biseymi kardeşim bende 186 tane var oyun pro karışık tık yok boşver anlatamazsın derdini
36 tane uygulama-oyun var arkaplanda çalışan ss istermisinizArka planda calisanlardan bahsediyorum.
Hayir, size guvenmemem icin sebep yok. Cihaziniz neydi acaba?36 tane uygulama-oyun var arkaplanda çalışan ss istermisiniz
Güveniniz için teşekkürler cihaz htc oneHayir, size guvenmemem icin sebep yok. Cihaziniz neydi acaba?
Aslinda siz haklisiniz ben benim cihaza gore konusuyorum sanirimGüveniniz için teşekkürler cihaz htc one
İos stabil android değil diyen arkadaşlar hâlâ olayın özünü kavrayamamış mı yoksa kavramakmi istemiyor anlayamadım. İos şu anda yeni çıkan 5s ve 5c ile birlikte 7 tane iphone için optimize ediliyor, diğer yandan androidde bu yüzlerce cihaz için optimize ediliyor hemde sürüm farkları olarak. Bu kullanıcının sorunumu tabiki hayır ama simdi kalkıpta bunları bile bile ios daha stabil kasmiyor oynatıyor hoplatiyor diyen insan cahil insandır kaldiki apple ın hiçbir cihazı öyle ucuzda değil birakinda 500 liralık androidli telefondan stabil olsun kasmasin. Son olarak eklemek istediğim birşey var bazılarınız fiyatından dolayı katilmayabilir benim dusunceme ama ios androidden stabil diyen birisi hayatında hiç htc one ve iphone5 i karşılaştırmalı olarak kullanmismi acaba sormak isterim.
Okuduğunuz için teşekkürler..
Genelleme yaparsak evet bu bir gerçek önceki mesajimdaki açıklamalarım haricinde benim için gerçeklik payı yok kendi görüşümdür katılan katılır katilmayanlada saygı çerçevesinde tartışırız tatlıya baglarizAslinda siz haklisiniz ben benim cihaza gore konusuyorum sanirimops: ama iosun androidden stabil oldugu gercegini degistirmiyor.
Hayir, belki geri donerim amaRam doldukca cihaz yavaşlar mi? Neagf senden beklemezdim bunu. Sanirim benim romda değilsin
Evet , neyse hayırlı gecelerGenelleme yaparsak evet bu bir gerçek önceki mesajimdaki açıklamalarım haricinde benim için gerçeklik payı yok kendi görüşümdür katılan katılır katilmayanlada saygı çerçevesinde tartışırız tatlıya baglariz
Teşekkürler iyi gecelerHayir, belki geri donerim ama
Evet , neyse hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?