android güncellemesinden sonra giden fonksiyonlar

Sponsorlu Bağlantılar

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
android güncellemesinden sonra giden fonksiyonlar
arkadaşlar merhaba
lg p970 kullanıyorum android güncellemeden önce Android 2.2 vardı
şimdi ise güncelledim
Android 4.0 Ice Cream kullanıyorum fakat bugün ekran görünütüsü almak isterken kapanma tuşu ve home tuşunu kullandım olmadı bunu nasıl çözebilirim ?

teşekkürler

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kapanma tusu ve ses kisma tusu ile aliniyor

• Beğen
Tepkiler: c3h3nn3t
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yuklediginiz guncelleme stock mu custom rom mu? Ayrica ses kisma tusuna ayni anda basmaniz gerekiyor basta bende ics de olmadigini saniyordum ama internette okuduktan sonra 2-3 deneme sonrasinda ekran goruntusu almayi basardim

• Beğen

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
Yuklediginiz guncelleme stock mu custom rom mu? Ayrica ses kisma tusuna ayni anda basmaniz gerekiyor basta bende ics de olmadigini saniyordum ama internette okuduktan sonra 2-3 deneme sonrasinda ekran goruntusu almayi basardim

ilgin için öncelikle teşekkür ederim dediğin gibi yaptım fayda yok stock mu custom mu bunu nasıl öğrenicem bilmiyorum...ben denemeye devam edeyim mi :)
zaten telefonu yakında teknik servise göndericem telefon şarjdayken çalışıyor şarjdan çıkınca çalışmıyor yani tamamen kapanıyor hiç bir faaliyet yok böyle bir durumdan muzdaribim bunun için bir önerin var mı yoksa direk teknik servis mi ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Eger telefon resmi olarak ics aldiysa stock oluyor, egerki sen internetten indirip, telefon hafizasina atarak cwm den yuklediysen custom rom oluyor. Bu arada sarjdan cikmasi ile kapanmasi bir oluyorsa ya battery drain olmustur yada pil ile ilgili bir sıkıntı.

• Beğen

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
Eger telefon resmi olarak ics aldiysa stock oluyor, egerki sen internetten indirip, telefon hafizasina atarak cwm den yuklediysen custom rom oluyor. Bu arada sarjdan cikmasi ile kapanmasi bir oluyorsa ya battery drain olmustur yada pil ile ilgili bir sıkıntı.

internetten indirip kurdum custom oluyor demekki bu versiyon için ekran görüntüsü alma şansımız falan yok mu yani ?
birde sizden ricam battery drain olayını biraz açar mısın anlamadım? ben telefonumu bir süre pos makinalarını şarj eden cihazlarla şarj ettim yaklaşık 1 hafta falan bununla alakası olabilir mi ? pili tüketmiş olabilir mi yeni pille mi denemem gerekiyor mu ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Evet bununla alakali olmasina karsilik cihazada zarar vermis olabilir. Cihaz kapaliyken 1 gun kadar sarj edip (ne zaman %100 oldugunu dusunduysen) cwm ye girip advanceddan wipe battery stats yaparsaniz sorun cozulur. Bu arada ics ye gectikten sonra mi oldu bu pil sorunu

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
Evet bununla alakali olmasina karsilik cihazada zarar vermis olabilir. Cihaz kapaliyken 1 gun kadar sarj edip (ne zaman %100 oldugunu dusunduysen) cwm ye girip advanceddan wipe battery stats yaparsaniz sorun cozulur. Bu arada ics ye gectikten sonra mi oldu bu pil sorunu

ustad ben şimdi ekran görüntüsünü falan geçtim şu batarya olayını bir çözebilirsek başka da bir şey lazım değil :) hayır ics ye geçtikten sonra olmadı bu
şimdi telefonu bir gün boyunca şarja koyacam buraya kadar anladım
cwm ye girip advanceddan wipe battery stats yaparsaniz sorun cozulur.
demişsin burayı hiç anlayamadım yapmam gereken nedir tam olarak?

ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim

- - - Eklendi - - -

ustad ben şimdi ekran görüntüsünü falan geçtim şu batarya olayını bir çözebilirsek başka da bir şey lazım değil :) hayır ics ye geçtikten sonra olmadı bu
şimdi telefonu bir gün boyunca şarja koyacam buraya kadar anladım
cwm ye girip advanceddan wipe battery stats yaparsaniz sorun cozulur.
demişsin burayı hiç anlayamadım yapmam gereken nedir tam olarak?

ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
bunlari bilmedigine gore custom rom yapmamissin, custom rom yapilmadanda battery drain olmaz. En iyisi pili degistirmen

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
bunlari bilmedigine gore custom rom yapmamissin, custom rom yapilmadanda battery drain olmaz. En iyisi pili degistirmen

peki anlaşıldı kısa zamanda bir pil bulup deniycem olmazsa teknik servise göndericem ustad ilgi alakan için çok teşekkür ederim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Rica ederim iyi forumlar

c3h3nn3t

Üye
    Konu Sahibi
tekrar merhabalar,

yeni başlık açmak istemedim bir sorunum var burdan belirtmek istiyorum arkadaşlar telefonuma yaklaşık 1 hafta önce
Android 4.0 Ice Cream güncellemesi yaptım ben bundan pek memnun değilim telefonu ilk aldığım android sürümüne döndürmek istiyorum yapmam gereken nedir arkadaşlar ?

Üst Alt