Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberAndroid Güncellemesi 12.02.2014
Sponsorlu Bağlantılar
spytech61
Üye
Konu Sahibi
Android Güncellemesi 12.02.2014
Arkadaşlar Galaxy S3'e sahibim. Yaklaşık bir saat önce wifiye bağlandım. Güncelleme geldiğini gördüm. Şu anki sürümüm 4.3. Acaba bu ne güncellemesi? Sizlere de geldi mi? Yükleyen varsa içeriğini paylaşabilir mi?
Arkadaşlar Galaxy S3'e sahibim. Yaklaşık bir saat önce wifiye bağlandım. Güncelleme geldiğini gördüm. Şu anki sürümüm 4.3. Acaba bu ne güncellemesi? Sizlere de geldi mi? Yükleyen varsa içeriğini paylaşabilir mi?
s3 e aldım 4.3 güncellemesini 15 gün kadar önce sanırım performans artışı gözle görülür derecede. şarjda stabilleşti rehberdeki yavaşlıkda düzelmiş.
serdar_gs
Üye
Türkiye S3 için ilk önce I9300XXUGMK6 verilmiş daha sonra I9300XXUGNA7 sizede büyük ihtimal NA7 gelmiş performans geliştirmeleri hata düzeltmeleri vs.
spytech61
Üye
Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için. Fakat 4.3 e geçtikten sonra hakikaten şarj problemi yaşıyorum. Önceki sürümde 2 gün çok rahat gidiyordu şarj.
alisait07
Üye
Bende telı yenı aldim ramim 700/ 800 sizindemi ole