gta33 Üye Arkadaslar bende calisti programi yukleyip install yapin digerlerinide gtasanin datasina atin daha sonra programi acmaniza gerek yok oyuna girin oyundayken asagi ve yukari ekrana surekli elinizi basip cekin ekiniz uzernde durmasin boyle calisiyor hadi kolay gelsin
Arkadaslar bende calisti programi yukleyip install yapin digerlerinide gtasanin datasina atin daha sonra programi acmaniza gerek yok oyuna girin oyundayken asagi ve yukari ekrana surekli elinizi basip cekin ekiniz uzernde durmasin boyle calisiyor hadi kolay gelsin
mürteza16 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: bunla kim uğraşacak ya cheater varken Genişletmek için tıkla ... Aynen be bu konuya daha gerek kalmadi.
TheLastWarrior' Alıntı: bunla kim uğraşacak ya cheater varken Genişletmek için tıkla ... Aynen be bu konuya daha gerek kalmadi.
TheLastWarrior Üye dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar
dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar
mürteza16 Üye Konu Sahibi TheLastWarrior' Alıntı: dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar Genişletmek için tıkla ... Şimdi ekliyorum. TheLastWarrior' Alıntı: dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar Genişletmek için tıkla ... Şimdi ekliyorum.
TheLastWarrior' Alıntı: dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar Genişletmek için tıkla ... Şimdi ekliyorum. TheLastWarrior' Alıntı: dursun yine lazım olur birine bu konuyada cheater konusunun linkini koy bakanlar o konuyada baskınlar Genişletmek için tıkla ... Şimdi ekliyorum.
None5252 Üye Yahu biri adam akıllı anlatsın şu Menüyü açmayı. Tüm işlemler tamam şu zıkkım menüyü açamadım ya la.
mürteza16 Üye Konu Sahibi None5252' Alıntı: Yahu biri adam akıllı anlatsın şu Menüyü açmayı. Tüm işlemler tamam şu zıkkım menüyü açamadım ya la. Genişletmek için tıkla ... Ekranin üstüne ve altina 3-4 saniye basili tut. Menü açilir.
None5252' Alıntı: Yahu biri adam akıllı anlatsın şu Menüyü açmayı. Tüm işlemler tamam şu zıkkım menüyü açamadım ya la. Genişletmek için tıkla ... Ekranin üstüne ve altina 3-4 saniye basili tut. Menü açilir.
None5252 Üye 1.03 Versiyonu yüklüyorum oyunun 1 Dakika hocam. Olmazsa yine dönerim. mürteza16' Alıntı: Ekranin üstüne ve altina 3-4 saniye basili tut. Menü açilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam açılmıyor 1 dakika bekledim tepki yok adam arkasına dönüyor. Kırıp atıcam telefonu şimdi o derece sinir etti beni. Adam da şişmanlama da olmadı.
1.03 Versiyonu yüklüyorum oyunun 1 Dakika hocam. Olmazsa yine dönerim. mürteza16' Alıntı: Ekranin üstüne ve altina 3-4 saniye basili tut. Menü açilir. Genişletmek için tıkla ... Hocam açılmıyor 1 dakika bekledim tepki yok adam arkasına dönüyor. Kırıp atıcam telefonu şimdi o derece sinir etti beni. Adam da şişmanlama da olmadı.