Uygulama android gmail e rehber yedeklemek

Sponsorlu Bağlantılar

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
android gmail e rehber yedeklemek
soru cok açık android 2.3 lu telefon rehberını gmail hesabına nasıl yedeklerım gerek rehber gerekse ayarlar hesap senk. dan denedım senk.yapıyor fakat gmail hesabımda goremıyorum yedeklendıgını

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
up :nono:

hsngrf

Üye
Evet bendede olmadı

femtv

Üye
tek tek rehberi maile yazcan. Yapcak bişey yok

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
Arkadaşlar pcden gmail hesabınıza girin sol üstte gmail yazan pencereye tıklayın orda rehber var tıklayıp açın

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
birde bunu deneyin ben çözdüm:oke:

çözüm: ayarlar/uygulamalar/uygulamaları yönet-tümü/kişi depolama
verileri temizle
yalnız bu işlemden önçe kişilierde içe dışa aktar diyerek kişilerini sd karta aktararak yedeğini al.
o yedeği a aktar yada orada istediğin kişilerin eksiksiz olduğundan emin ol!!!Alıntıdır!!!

• Beğen
Tepkiler: LORİEN
rafetcell

rafetcell

Üye
soru cok açık android 2.3 lu telefon rehberını gmail hesabına nasıl yedeklerım gerek rehber gerekse ayarlar hesap senk. dan denedım senk.yapıyor fakat gmail hesabımda goremıyorum yedeklendıgını

Şimdi size Android hesabınızdaki rehberi gmail e yedekleme ve yedeklediğiniz rehberi telefona geri aktarmayı en kolay yolla anlatıyorum..öncelikle telefonun rehberine girip tüm numaraları seçiyoruz...ve gmail e göndere tıklayıp telefonda kayıtlı maile gönderiyoruz.yani kendimize.sonra pc den maile girdiğimizde bizim gönderdiğimiz mail in altında kişilere aktar diyor kişilere aktar derken hangi pozisyona aktar diyeceğinizi seçin ve aktarın..(örnek Önemli kişiler vb.)ondan sonra telefondan online eşitleme yapınca numaralar telefondaki rehberinize gelmekte....

zakharion

zakharion

Üye
şöyle bir durum var, nokia 5800 cihazdaki numaraları ne yaptıysam gmaile atamadım, pc süit programını açtım(ovi süit değil) rehbere geldim, bir kişinin üstünü tıkladım, ctrl a yaptım, tutup boş klasöre attım, masa üstüne atmayın berbat olur, boş klasörde 30
dosya oluştu, bunları birleştirme programı varmış denemedim, karakterleri bozuyor, gmaili açtım, 300 dosya tek tek içe aktar diyerek gmaile yükledim, işlem tamam,

myth_237

myth_237

Üye
poliserkan kardes oyle cok ugrasmissin. 5800 yedegini al. sonra kies (samsung) ac. telefonunu bagla yedekle geri al secenegi var kieste yukarida. orda samsung olmayan cihazin yedeginden yukle.gibi birsey var. o 5800 dan aldigin yedek dosyasini bul tamam de. bu kadar. sms rehber not muzik video resim hepsi androidinde. ben x6 dan note telefonuma oyle yapmistim

• Beğen
Tepkiler: zakharion
mcnpl4

mcnpl4

Üye
senkronizasyon acik olunca otomatik yedekleniyo diye biliyorum baska telefondan gmail hesabinla oturum acinxa da otomatim geliyor isimler. annemin telefonunda benim hesabim kurulu onun rehberindekiler benim telefonuma bile geliyor bazen

zakharion

zakharion

Üye
ben kies sadece samsung için anlamıştım, yedeği yaptım ama cihaz cwfli olunca nerede olduğunu bulamadım, ovide rehber yedeğim var, ama androide geçmeyi düşünüyorum, bu yöntem zor ve uzun olsada sağlam oldu, inşallah androidde gmailden geri yükleme zor olmaz,

Takipçi Satın Al

Üst Alt