Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaAndroid Freedom Hakkında Soru
Sponsorlu Bağlantılar
dingil34,5
Üye
Konu Sahibi
Android Freedom Hakkında Soru
Bugün arkadaşlarım rootlu htc one x'imde freedom uygulamasını kullanırken gördü ve bunun üzerine kullanmamam gerektiğini cihazı imei numarandan bulup kitleyebileceklerini ve cihazın birdaha açılmayacağını söylediler acaba doğru mudur?
H3LLBOY43
Üye
uzun süredir kullanıyorum ve çoğu oyunda veya uygulamada ihtiyacimi gördüm hiç bir sorun olmadı ama olmama gibi bir garanti veremem çünki ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi
uzun süredir kullanıyorum ve çoğu oyunda veya uygulamada ihtiyacimi gördüm hiç bir sorun olmadı ama olmama gibi bir garanti veremem çünki ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi
teşekkürler kardeşim ben de ilk kez duydum ve internette hakkında hiçbirşey bulamadım çok sağol içime su serptin
H3LLBOY43
Üye
:-D önemli değil telefona göre değişiklik gösterebilir benim bazen direk start diyince uygulamalarda kullaniliyo baktın hala playin kendi kartina yonlendirirse girip start dedikten sonra telefonu kapat aç olur :-)
Silinen Üye 2405226
Kapalı Hesap
Cihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum .Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.
H3LLBOY43
Üye
hiç başıma gelmedi freedom aktifken bile playi kullana biliyorum eğer ban yerde benim ki ömürlük olur :-D
theeternal
Üye
bişe olmaz ama sıkıntılı iş
H3LLBOY43
Üye
inceldiği yerden kopsun ama uygulama çok işime yarıyo
Cihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum .Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.