Uygulama Android Freedom Hakkında Soru

Sponsorlu Bağlantılar

dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
Android Freedom Hakkında Soru
Bugün arkadaşlarım rootlu htc one x'imde freedom uygulamasını kullanırken gördü ve bunun üzerine kullanmamam gerektiğini cihazı imei numarandan bulup kitleyebileceklerini ve cihazın birdaha açılmayacağını söylediler acaba doğru mudur?

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
uzun süredir kullanıyorum ve çoğu oyunda veya uygulamada ihtiyacimi gördüm hiç bir sorun olmadı ama olmama gibi bir garanti veremem çünki ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi

• Beğen
Tepkiler: dingil34,5
dingil34,5

dingil34,5

Üye
    Konu Sahibi
uzun süredir kullanıyorum ve çoğu oyunda veya uygulamada ihtiyacimi gördüm hiç bir sorun olmadı ama olmama gibi bir garanti veremem çünki ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi
teşekkürler kardeşim ben de ilk kez duydum ve internette hakkında hiçbirşey bulamadım çok sağol içime su serptin :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
:-D önemli değil telefona göre değişiklik gösterebilir benim bazen direk start diyince uygulamalarda kullaniliyo baktın hala playin kendi kartina yonlendirirse girip start dedikten sonra telefonu kapat aç olur :-)

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Cihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum :( .Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
hiç başıma gelmedi freedom aktifken bile playi kullana biliyorum eğer ban yerde benim ki ömürlük olur :-D

theeternal

theeternal

Üye
bişe olmaz ama sıkıntılı iş

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
inceldiği yerden kopsun ama uygulama çok işime yarıyo

theeternal

theeternal

Üye
sıkıntılı iş derken?
bağlantı yok hatası değil deme yada aldığın hata nasıl ekran fotosu çekersen belki yardımcı olurlar
doğru söylüyor güvenli bağlantı yok hatası veriyor
Cihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum :( .Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.
yeni rom dışında çözüm varsa banada anlatabilirmisin

Silinen Üye 2405226

Kapalı Hesap
Evet bağlantı yok hatası alıyordum.Ama dün sonunda düzelttim sorunu.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Sorun olmaz google bu kadar küçük şeylerle uğraşmaz kimsede denemez ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt