teşekkürler kardeşim ben de ilk kez duydum ve internette hakkında hiçbirşey bulamadım çok sağol içime su serptinuzun süredir kullanıyorum ve çoğu oyunda veya uygulamada ihtiyacimi gördüm hiç bir sorun olmadı ama olmama gibi bir garanti veremem çünki ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi

sıkıntılı iş derken?bişe olmaz ama sıkıntılı iş
bağlantı yok hatası değil deme yada aldığın hata nasıl ekran fotosu çekersen belki yardımcı olurlarCihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum.Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.
doğru söylüyor güvenli bağlantı yok hatası veriyorsıkıntılı iş derken?
bağlantı yok hatası değil deme yada aldığın hata nasıl ekran fotosu çekersen belki yardımcı olurlar
yeni rom dışında çözüm varsa banada anlatabilirmisinCihazı değilde Play'i kilitliyorlar.1 haftaya yakın bir süredir Play'e giremiyorum.Neyse ki burda konu açtımda biri bana nasıl sorunun çözüleceğini anlattı.
nası düzeltini soruyom bendeEvet bağlantı yok hatası alıyordum.Ama dün sonunda düzelttim sorunu.
Hosts dosyasını silerek. Anlatımu yazılım destek bolumunde bulabilirsin. Konuyu ben actım.nası düzeltini soruyom bende
link verebilirmisinHosts dosyasını silerek. Anlatımu yazılım destek bolumunde bulabilirsin. Konuyu ben actım.
Android yazilim destek bolumune gir. Ya birinci ya da ikinci sayfada konuyu goreceksin zaten.link verebilirmisin
link vermek cokmu zordu :/ neyse bi bakıyımtmm buldum .dAndroid yazilim destek bolumune gir. Ya birinci ya da ikinci sayfada konuyu goreceksin zaten.
link vermek cokmu zordu :/ neyse bi bakıyımtmm buldum .d
)