İpucu Android Facebooka güncelleme sürekli neden geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Android Facebooka güncelleme sürekli neden geliyor
Arkadaşlar şunu merak ediyorum 2 güne bir facebook whatsapp tweeter güncellemeler geliyor bu firmalar şu programı stabil yapmadımı daha ? yoksa yeni özellikler geliyorda benim mi haberim yok??

skylinegti

skylinegti

Üye
Arkadaşlar şunu merak ediyorum 2 güne bir facebook whatsapp tweeter güncellemeler geliyor bu firmalar şu programı stabil yapmadımı daha ? yoksa yeni özellikler geliyorda benim mi haberim yok??
sözde güvenlik güncelleştirmesi diyorlar ,ama bir güncellemede facebook yavaşlarken sonraki güncellemede hızlanıyor, bende birşey anlamadım...

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Guvenlik ve api'ler ile alakalı güncellemeler genellikle onlar.

Peocawe

Peocawe

Üye
Adamlar keyfi yapmıyor bunları. Bi bildikleri var ki sürekli güncelleme veriyorlar en iyisini yapmak için.

Şaka şaka 2 yıl önce daha stabil ve kullanışlıydı facebook falan. :ehe

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Allahin her günü güncelleme geliyor.
Bugün gelenler ; Tango , Wechat , İnstagram , Facebook , Twitter , Persico, Samsung kendi programlari. Güncelleme yüzünden AKK yi geçiyorum

Marco Laren

Marco Laren

Üye
en iyisi ayarlardan guncellemeyi kapatcan olacak

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
hata ve açıkları kapatıyorlar.

Karavelaa

Üye
Tam yapamıyorlar bir şeyi.Bakıyorlar açıkları hemen bulunuyor.Sonradan hemen yeni güncelleştirme işte anlamsız şeyler:):):):D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Whatsapp iki güne bir güncelleme almıyor ama facebook hemen hemen hergün güncelleme alıyor twitterde hergün olmasada bir kaç güne bir alabiliyor. Facebook için konuşayım stabilite falan değil günlük güncellemeler genel olarak ufak çaplı yenilikler çünkü hergün güncellenen bir yapısı var pire gibi çalışıyorlar :D Stratejileride bunların hepsini yapalım sonra güncellemeyi sunalım değilde her değişiklikte hemen hemen hergün güncelleme veriyorlar. Benim gibi sizde facebook tester kullanıcısı olabilirsiniz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone kullanan yakın arkadaşim var, kıskanıyor kendisi onların İnstagramı halen beta sürümünü kullaniyorlarmış yuh dedim bende.
Telefonu satmaya karar verdi bıktım artık herşeyi geriden takip etmeyi diyor. Bende güncellemeden bıktım dedim :D

Üst Alt