Oyun konusunda haklısın çok eksik ve çoğu oyun için alternatif yok bu benim için sorun değil gameloft oyunları fazlasıyla yetiyor(android cihazlarımda da en beğendiklerim gameloft oyunları) ancak bir çok kişi için sorun olabilir. Ben sistem düzgün olsun pazar payı olursa uygulama çıkar yazdım orada. düzgün olması yetmiyor değil hiçbir anlamı yok uygulama çıkması için. Symbian ise istisna idi kasıtlı bitirildi normal telefonlar varken sorun yoktu ama tabi ki akıllı telefonlar Finlandiya bazlı bir işletim sistemi ile tum dünyaya yayılamazdı bu biraz farklı konulara giriyor. İos gerçekten düzgün bir işletim sistemi appleın çoğu şeyi gibi(apple maps hariç
) ancak apple cihazları cihazların kalitesini vurgulayarak değil apple ın bir hayat tarzı olduğunu, apple kullanan insanların sıradan olmadığı ayrıcalıklı olduğu gibi algılarla satmaya çalışmasından dolayı tepkiliyim. Yabancı bir fan sitesinde okumuştum mac almak için nedenler diye adam macbooklar çok iyi imaj sağlar apple kullanan insanlar ayrıcalıklı insanlardır gibi sebepler yazmış
. Pahalı olması ayrı bir mesele zaten.
Uzun bir yazı oldu bu konu hakkında çok konuşulur, özellikle symbianın sahneden çekilişi hakkında.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]