android e geçiş galaxy ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
android e geçiş galaxy ace
Selam arkadaşlar ben daha 5 gün önce android tutkusuna katılıp corby 2 yi satıp galaxy ace aldım düşünceleriniz nelerdir

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
Iyi yapmışsın Android'e geçerek :oke:

clansman

Üye
hayirli olsun bende ace aldim bu gun genel olarak memnunum

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
internetten video izleniyormu ben flash player 10.1 yukledim ama izlenmiyor

bursa1616

bursa1616

Üye
ben de yarın alacağım inşallah

PriZm

PriZm

Üye
keşke ace almasaydınız.ama yinede başlangıç için iyi bir seçim ;)

oqlahoma

Üye
android iyi bir seçim ama ace seçimi kötü olmuş :) ama android başlangıcı için iyi ace çok kötü bir telefon değil ama parasını sonuna dek HAK ETMİYOR!! x5 alsaymışşın android için çok iyi bir başlangıc olacaktı veya galaxy w alsaydın

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
android iyi bir seçim ama ace seçimi kötü olmuş :) ama android başlangıcı için iyi ace çok kötü bir telefon değil ama parasını sonuna dek HAK ETMİYOR!! x5 alsaymışşın android için çok iyi bir başlangıc olacaktı veya galaxy w alsaydın

0 ı yok Malesef...

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
agam kimse konusmasn ace 600 lira ve hersey var.flash yok destekli tarayici indir.tek ekran kotu git iphone al 2.200 liraya ona derler hak etmior die

PriZm

PriZm

Üye
agam kimse konusmasn ace 600 lira ve hersey var.flash yok destekli tarayici indir.tek ekran kotu git iphone al 2.200 liraya ona derler hak etmior die

Peki 480*320 ekran çözünürlüğü ile daha temple run'ı açamaması konusuna ne diyorsun?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ace pişmanlıktır :) (5830 modelleri için tabi.Plus olanı bilemem.)

PriZm

PriZm

Üye
konuyu hortlatmayın!

blacktalon

blacktalon

Üye
Bi ace kullanıcısı olarak almamanızı öneririm ofiyata daha iyi telefonlar var oyun video vs konusunda cok beklentiniz olmasın sadece internet bikac dandik oyun ve uygulama ile arama mesaj isinde iyidir bunlarda o parayı haketmiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt