Android den Memmun Olmayan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Valla ben memnunum... :)

cukuleaks

Üye
Memnunum ....

enes122

enes122

Üye
Memnunum ama birde facebook paketi varken kontorgitmesi kötü sistem tık tık tirtikliyo veri açıkken interneti

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Memnunum ama birde facebook paketi varken kontorgitmesi kötü sistem tık tık tirtikliyo veri açıkken interneti

Arkaplan veri trafiğini kapatırsan haberin olmadan internetten birşey çalmaz :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sarjin biraz da markayla ilgili bence. sarj az gider anlarım da kapalıyken üç saatte dolar mi bi batarya nokiada yarım saat yetiyodu

nofear3458

nofear3458

Üye
sunu söyliyim s3 kullanıcıları dışında her android kullanıcısının sistemden tam anlamıyla memnun olmadığı su götürmez bir gerçek s3 tede donanım ve batarya durumu kurtarıyor.
androidin en büyük sorunu sistemin kontrolünüz dışı çalıştırdığı uygulamalar.symbiandaki gibi tam bir multitasking deneyimi yaşatmaması.bazı arkadaşlar ram in dolu olasını bi mantığa bağlamışlar ama şunu es geçmişler eğer gün içinde hiç kullanmayacağın bir uygulama ramde yer kaplıyorsa bu batarya israfına ve kasmaya yol açabilir.ramin en büyük görevi arayüze hızlı erişim sağlaması için verileri hafızasında saklamasıdır kontrolün dışında kullanmadığın uygulamaları açması değil.
şimdilik androidin bu sorununa değindim saymaya başlarsam liste epey kabarır...

cukuleaks

Üye
sunu söyliyim s3 kullanıcıları dışında her android kullanıcısının sistemden tam anlamıyla memnun olmadığı su götürmez bir gerçek s3 tede donanım ve batarya durumu kurtarıyor.
androidin en büyük sorunu sistemin kontrolünüz dışı çalıştırdığı uygulamalar.symbiandaki gibi tam bir multitasking deneyimi yaşatmaması.bazı arkadaşlar ram in dolu olasını bi mantığa bağlamışlar ama şunu es geçmişler eğer gün içinde hiç kullanmayacağın bir uygulama ramde yer kaplıyorsa bu batarya israfına ve kasmaya yol açabilir.ramin en büyük görevi arayüze hızlı erişim sağlaması için verileri hafızasında saklamasıdır kontrolün dışında kullanmadığın uygulamaları açması değil.
şimdilik androidin bu sorununa değindim saymaya başlarsam liste epey kabarır...

Bu cok dogruydu :oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Android işletim sistemli telefonum yok Ondan memnun değilim

buse71

Üye
bi hewesle aldk aslnda hayal kiriklgi yasadim zaten dogru duzgun bi uygulama yok markette androidde fos cikti

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konunun amacından çıktığımız için mesajlar ayrı bir konuya taşındı

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Oo ne kadar alakasız mesaj varmış :D

mcalisir

Üye
ben nokia dan android e geçtim fark olarak çok fark var ... uygulama desteği nokia nin yüz katı ve geliştiriliyor. nokia tam bir yalancı. desteği windows phoneye çekti. herhangi bir güncelleme gelmiyor gelse de çok ise yaramiyor . market beraatti . android de yarısı çöp de olsa destek ve elle tutulur bir market var. ana sorun olarak ısınma ilk sırada benim için. resmen telefon alev atıyor yoğun kullanımda. ram i resmen boşa yiyor. sarj çok önemli benim için. nokia telefonumun iki katı batarya var internet kullanımım aynı . batarma dayanmiyor resmen. kafasina göre android program açıyor kapatıyor acayip sinir bozucu . nokia da ram ile ilgili sorun asla yasanmaz ve nokia stabildi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt