Android den Memmun Olmayan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
şarj şarj şarj
o sorun androidin değil akıllı telefonların sorunu.

- - - Eklendi - - -

benim memnun olmadığım konu yok açıkcası.
ha ramden memnun olmayanlar var onlar haklı olabilir. ama benim için o da sorun değil. ram boş kalacaksa o rami koymalarının anlamı ne? o ram boşamı gidiyor sanki? bize görsellik performans ve jb ilede stabillik olarak geri dönüyor.

PriZm

PriZm

Üye

launcher bazı telefonlarda kasabiliyor ve şarjı daha fazla yiyor. Boyuta bakıpda aldanma lütfen. Sense arayüzü ile bile çok zevkli değil. En az one x veya sensation xe keser sense arayüzünü. Diğer arayüzler zaten komedi gibi.

Go,JB,Nova,Apex

bunlar bende kasmayan launcherlar.benim telefonda kasmıyorsa arkadaşta tablet var demişti.büyük ihtimal donanımı S1'den daha iyidir,onda da kasma yapmaz :)

- - - Eklendi - - -

o sorun androidin değil akıllı telefonların sorunu.

- - - Eklendi - - -

benim memnun olmadığım konu yok açıkcası.
ha ramden memnun olmayanlar var onlar haklı olabilir. ama benim için o da sorun değil. ram boş kalacaksa o rami koymalarının anlamı ne? o ram boşamı gidiyor sanki? bize görsellik performans ve jb ilede stabillik olarak geri dönüyor.

Android böyle diyoruz,kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor diyoruz kimse dinlemiyor.konu açmak şart oldu.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

Go,JB,Nova,Apex

bunlar bende kasmayan launcherlar.benim telefonda kasmıyorsa arkadaşta tablet var demişti.büyük ihtimal donanımı S1'den daha iyidir,on da da kasma yapmaz :)

- - - Eklendi - - -

Android böyle diyoruz,kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor diyoruz kimse dinlemiyor.konu açmak şart oldu.
Apex dışındaki tüm launcherleri denedim güzel ve kasma yapmıyorlar. Şuanda cyanogenmod RC0 yüklü(UNOFFİCAL) JB launcheri gerçekten güzel. :) Zaten Cyanogenmod RC2'de de JB launcheri vardı :ehe Şarj konusunda çok şikayetçi değilim okulda idare etsin yeter bazen okula şarj aleti ile gidiyorum bu da ayrı birşey tabi :D. Ram konusunda ise ram bana yetiyor hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım. Birde swap var tabi :) Büyük ihtimal onunda etkisi oluyor

incitemfm

incitemfm

Üye
şu an tek sorunsuz telefon s3 heralde her yönden mükemmel bence. şarj ve sar değerleride cabası

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Go,JB,Nova,Apex

bunlar bende kasmayan launcherlar.benim telefonda kasmıyorsa arkadaşta tablet var demişti.büyük ihtimal donanımı S1'den daha iyidir,on da da kasma yapmaz :)

- - - Eklendi - - -

konunu bekliyoruz :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vay androidcilere bak sen sorunlarını içlerini atıp bizim sorunlarımızla dalga geçerek kendilerini teselli ediyorlarmış:p şaka şaka ciddiye almayın bence symbian her yönüyle androidden iyi arayüz olsun kullanışı olsun arayüzü olsun tek kötü yanı var uygulama ve tarayıcı eksiği yoksa androidden her yönden iyi rami kullanması olsun batarya süresi olsun 1000 mah symbian 1500 mah androidden daha iyi gidiyor :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Android ten şikayetim yok ama telefondan var :)

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
msy2017

msy2017

Üye
zaten androidin sorunları demedim evet benim sorunlarım daha pek bilmiyorum androidi launcher nedir öğrenmiş oldum sayenizde keşke orjinalde olsaymış ama neyse dediklerinizi denicem bilgilendirme için teşekkürler bir arkadaş kasabilir demiş cortex a8 1ghz kasar mı peki şarj çok farkeder mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
Memnun olmadığım tarafı yok :D

Dampierre

Dampierre

Üye
benimkisi gibi bir galaxy s2 dunyada bulundugu surece benim icin androidin sorunlari bitmez.

Pianist07

Pianist07

Üye
Android ten şikayetim yok ama telefondan var :)

3D oyun konusu haricinde pek sıkıntısı yok aslında. Yani bana göre :) Ben memnunum yani Ace'ten. Çok kasmaya başladı bi ara, format attım. Sonra sadece gerekli olan uygulamaları ve çok sevdiğim 1-2 oyunu yükledim. Şimdi hiçbir sorun yok telefonda :)

Bu arada, Android de iyidir be... Pek çok olumlu özelliği var. 60.000 uygulamanın çoğu boş olsa da işe yarar uygulamalar da var :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
bunları okuduktan sonra telefonumu sevmeye başladım n8 in rami bu saydıgınız bircok telefondan daha az ama ram problemi olmuyo cünkü hem rami hem gpu yu kullanıyo. Android gbi ram e bağlı kalmıyo. Symbianı ve nokiayı seviyorum. :)

Twüt

Twüt

Üye
Vay androidcilere bak sen sorunlarını içlerini atıp bizim sorunlarımızla dalga geçerek kendilerini teselli ediyorlarmış:p şaka şaka ciddiye almayın bence symbian her yönüyle androidden iyi arayüz olsun kullanışı olsun arayüzü olsun tek kötü yanı var uygulama ve tarayıcı eksiği yoksa androidden her yönden iyi rami kullanması olsun batarya süresi olsun 1000 mah symbian 1500 mah androidden daha iyi gidiyor :)

Hız konusunda androide üstünlugu yok

klongs

klongs

Üye
bilende yazıyor bilmeyende yazıyor ağzı olan konuşuyor
1)donanım tüketmesinden şikayet edenler neyinden şikayet ediyor anlamıyorum telde yapabileceğin en ağır şey zaten oyun oynamak her oyunu 1ghzli 512 mb ram li 300tllik tabletler bile açıyor
2)bazıları 600.000 uygulama var nerde bunlar diyorlar bir kişi en fazla 10000 uygulama indirebilir bazıları diyor uygulamalar çöp 600.000 uygulamanın yarısı çöp olsa 300.000 kalır 50.000 virüslü ***** yada çakma oyun olsa 250.000 kalır 250.000 uygulama nerene yetmiyor birde uygulamaların çoğu ücretli diyorlar sanki iosta ve symbianda bedava hepsi ondada hack yada jb yapmıyormusunuz androidde bunada gerek yok
3)ram çok yiyor doğru yiyor ama firmalar da ona göre ram koyuyor ve androidde ram yetmemezliği diye bir durum olmaz oyunlar hariç çünkü ram dolunca telefon otomatik olarak rami temizler
4)şarj şarj hepsinde sorun sadece androide özgü değil

bu konuda androdi kötü diyenlerin çoğunun androidli teli yok kulaktan dolma bilgilerle yazıyorlar benim tek şikayetim şarjı az gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Pianist07
doctorrr

doctorrr

Üye
ciddi stabilite sorunları vardı jb yle hallettiler şimdide flash player çıktı :ah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt