android deki kilit nokia ya varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
android deki kilit nokia ya varmı?
android 4 deki kilit symbian^3 var mı??

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
resimler gözükmüyor :hmmm

ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi

linke bakarsanız bu kilit var mıdır symbian s^3 e

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben bubbles kullanıyorum, bence bundan daha güzel ve benzer fonksiyonları(arama, sms gönderme gibi) olan bir uygulama. daha estetik geliyor gözüme ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Daha önce hiç görmedim yok galiba. Ayrıca bence de bubbles çok iyi.

Polymath

Polymath

Üye
ben bubbles kullanıyorum, bence bundan daha güzel ve benzer fonksiyonları(arama, sms gönderme gibi) olan bir uygulama. daha estetik geliyor gözüme ;)

bubbles güzelde bende uygulama sorun yaratıyordu. Bazen kitleniyor açamıyordum. Bataryayı sökmek zorunda kalıyordum. Herhangi bir uygulama veya oyun açıkken tuşları kitlerseniz sıkıntı çıkıyordu. Böyle sorunlarla karşılaştın mı ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

bubbles güzelde bende uygulama sorun yaratıyordu. Bazen kitleniyor açamıyordum. Bataryayı sökmek zorunda kalıyordum. Herhangi bir uygulama veya oyun açıkken tuşları kitlerseniz sıkıntı çıkıyordu. Böyle sorunlarla karşılaştın mı ?

çok nadir olmakla beraber söylediğin sorunla karşılaştım. genelde boş vakitte oyun oynayıp işim bitince kapattığımdan çok sıkıntı olmuyor benim için.

woswos09

woswos09

Üye
Programları çok tavsiye etmem çünkü telefonun orjinal kilidiyle çakışıp yarım saat açamayıp pili çıkartıp teli başlattığım oldu :kotu:

adanalı1

adanalı1

Üye
Programları çok tavsiye etmem çünkü telefonun orjinal kilidiyle çakışıp yarım saat açamayıp pili çıkartıp teli başlattığım oldu :kotu:

Orjınal kiliti kapatırsan boyle bı sorun yaşamazsın kardesım . Ben asla sorun yasamıyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt