badmus Üye Merak ettiğim şey. Android ne oldu? İstedigimiz zaman androidi nasil acacaz? Hadi tamam androidi açtık. geri xp yi nasil acacaz? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Merak ettiğim şey. Android ne oldu? İstedigimiz zaman androidi nasil acacaz? Hadi tamam androidi açtık. geri xp yi nasil acacaz? Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
PriZm Üye kerim336' Alıntı: Nasil? Genişletmek için tıkla ... Pek hızlı olduğu söylenemez Hoş Geldiniz ekranından sonra masaüstünün gelmesi 30 saniyeyi buldu Android4Ever Edit:Telefon O.C'lu değildi.1400 mhz'e ayarlasaydım çok daha hızlı açılırdı.
kerim336' Alıntı: Nasil? Genişletmek için tıkla ... Pek hızlı olduğu söylenemez Hoş Geldiniz ekranından sonra masaüstünün gelmesi 30 saniyeyi buldu Android4Ever Edit:Telefon O.C'lu değildi.1400 mhz'e ayarlasaydım çok daha hızlı açılırdı.
avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Pek hızlı olduğu söylenemez Hoş Geldiniz ekranından sonra masaüstünün gelmesi 30 saniyeyi buldu Android4Ever Edit:Telefon O.C'lu değildi.1400 mhz'e ayarlasaydım çok daha hızlı açılırdı. Genişletmek için tıkla ... klavye mouse gerekiyor mu ? her türlü pcdeki gibi exe dosyaları açılıyor mu ?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Pek hızlı olduğu söylenemez Hoş Geldiniz ekranından sonra masaüstünün gelmesi 30 saniyeyi buldu Android4Ever Edit:Telefon O.C'lu değildi.1400 mhz'e ayarlasaydım çok daha hızlı açılırdı. Genişletmek için tıkla ... klavye mouse gerekiyor mu ? her türlü pcdeki gibi exe dosyaları açılıyor mu ?
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Sorularım vaat. Root gerekmi. Not2 de kasarmi ve androide nasil dönecek? Genişletmek için tıkla ... 1)Hayır 2) 3)Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.Emülatör ile çalışıyor.. TALIPAVCI' Alıntı: klavye mouse gerekiyor mu ? her türlü pcdeki gibi exe dosyaları açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... 2. sorunun cevabı
aleranol' Alıntı: Sorularım vaat. Root gerekmi. Not2 de kasarmi ve androide nasil dönecek? Genişletmek için tıkla ... 1)Hayır 2) 3)Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.Emülatör ile çalışıyor.. TALIPAVCI' Alıntı: klavye mouse gerekiyor mu ? her türlü pcdeki gibi exe dosyaları açılıyor mu ? Genişletmek için tıkla ... 2. sorunun cevabı
avcitalip Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: 1)Hayır 2) 3)Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.Emülatör ile çalışıyor.. 2. sorunun cevabı Genişletmek için tıkla ... ne yahu ?
~N.A.W.Y~' Alıntı: 1)Hayır 2) 3)Konuyu açan arkadaş yanlış yazmış.Emülatör ile çalışıyor.. 2. sorunun cevabı Genişletmek için tıkla ... ne yahu ?
PriZm Üye TALIPAVCI' Alıntı: ne yahu ? Genişletmek için tıkla ... en sevdiğim smiley oluyor kendisi direkt beni yansıtıyor
TALIPAVCI' Alıntı: ne yahu ? Genişletmek için tıkla ... en sevdiğim smiley oluyor kendisi direkt beni yansıtıyor
aleranol Üye Bende mausa gerek yok spen sağolsun ozaman ben yarin kurayım. Bu program dimi. Windows 95 kurmustum sanirim onun gibi
Bende mausa gerek yok spen sağolsun ozaman ben yarin kurayım. Bu program dimi. Windows 95 kurmustum sanirim onun gibi
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Bende mausa gerek yok spen sağolsun ozaman ben yarin kurayım. Bu program dimi. Windows 95 kurmustum sanirim onun gibi Genişletmek için tıkla ... Emülatör.program.nasıl söylersen artık
aleranol' Alıntı: Bende mausa gerek yok spen sağolsun ozaman ben yarin kurayım. Bu program dimi. Windows 95 kurmustum sanirim onun gibi Genişletmek için tıkla ... Emülatör.program.nasıl söylersen artık
aleranol Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Emülatör.program.nasıl söylersen artık Genişletmek için tıkla ... Sağol. Emulator ozaman bu. Başlığı sen duzeltsen iyi olur. Hatta android uygulamaya. - - - Eklendi - - - Taşısan
~N.A.W.Y~' Alıntı: Emülatör.program.nasıl söylersen artık Genişletmek için tıkla ... Sağol. Emulator ozaman bu. Başlığı sen duzeltsen iyi olur. Hatta android uygulamaya. - - - Eklendi - - - Taşısan
PriZm Üye aleranol' Alıntı: Sağol. Emulator ozaman bu. Başlığı sen duzeltsen iyi olur. Hatta android uygulamaya. - - - Eklendi - - - Taşısan Genişletmek için tıkla ... Uygulama bölümlerine sadece android uygulaması olanlar taşınıyor.bunda ise sadece androidde değil aynı zamanda pc de de sanal makine çalıştırma var.o yüzden genel destek bölümü en iyisi. Send With My Legend Galaxy S
aleranol' Alıntı: Sağol. Emulator ozaman bu. Başlığı sen duzeltsen iyi olur. Hatta android uygulamaya. - - - Eklendi - - - Taşısan Genişletmek için tıkla ... Uygulama bölümlerine sadece android uygulaması olanlar taşınıyor.bunda ise sadece androidde değil aynı zamanda pc de de sanal makine çalıştırma var.o yüzden genel destek bölümü en iyisi. Send With My Legend Galaxy S
PriZm Üye xone0x' Alıntı: metin2 yi aciyor mu Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ...
badmus Üye hsynkckygcı@' Alıntı: Çok kasıyor mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Bizzat s3'de denedim. Çok kasıyor. Xp'nin açılması en az 3-4 dk. sürüyor. Bende MiniXp deneyecem.
hsynkckygcı@' Alıntı: Çok kasıyor mu arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... Bizzat s3'de denedim. Çok kasıyor. Xp'nin açılması en az 3-4 dk. sürüyor. Bende MiniXp deneyecem.