Android çalışan uygulamalar sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Android çalışan uygulamalar sorunu
Marhaba arkadaşlar.
Yaklaşık bir hafta önce Turkcell'in vermiş olduğu T20 cihazını aldım. Android 2.3.3 sürümünü kullanıyor. Cihaz fiyatına göre genel olarak iyi sayılır. Ancak daha önce Symbian kullanıcısıydım ve şuan Android'e alışmaya çalışıyorum. Sorunum şu. Web browser ile kullandığım bankanın sitesine giriyorum. Web şubeye girip gerekli hesap numaramı ve şifremi girdikten sonra aynı telefona banka tarafından sms yoluyla şifre yollanıyor. Ben gelen şifreyi görmek için ekranın üstündeki durum çubuğunu açıp sms ile gelen şifreyi okuyup tekrardan web browsera döndüğümde browser yeniden tarama yapıyor ve bankanın giriş sayfasına geri dönüyor. Tekrar hesap numarasını giriyorum tekrar dan yeni sms şifre geliyor ve tekrar sms mesajını açıp browsera döndüğümde tekrar tarama yapıyor ve bankanın anasayfasına dönüyor. Yeni ben bir türlü sms ile gelen şifreyi sitedeki şifre bölümüne giremiyorum. Telefonun kendi browseri de böyle Opera da böyle, Skyfire de böyle yapıyor. Bu işi nasıl halledicem bilgisi olan varmı? Symbian telefonumda böyle olmuyordu. Browseri kapatmadığım sürece arkaplana alıp başka programlara girip çıktığımda arkada çalışan browseri açıp kaldığım yerden devam edebiliyordum. Android'de bunu malesef yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

nonamex

Üye
LG Optimus Black kullanıcısıyım, Ev tuşuylada ana ekrana dönsem geri tuşuylada geri gitsem sizin dediğiniz problem bende yok :hmmm

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Normal sitelerde bende de sorun olmuyor bu şekilde. Ama sanırım banka sitesi şifreli girişli olduğu için mi oluyor acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt