android bir telefon almak istiyorum neyi alayım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
android bir telefon almak istiyorum neyi alayım?
arkadaşlar kafamı çok karıştırdınız kaç tane konu açtım hatta bu olay üzerine kiminiz diyor htc alma kiminiz diyor samsung alma kafam karıştı ya bana bir şey söleyin android bir telefon almak istiyorum neyi alayım?

xinsurer

xinsurer

Üye
Bir android cihazdan tam olarak ne beklediğine ve bütçene göre değişir sorunun cevabı.

AYNA

AYNA

Üye
sen kimseyi dinleme al eline bir kalem kağıt alacağın telefonda olması gereken özellikleri listele ve bütçenide yaz sonra o özelliklere uygun telefonu ara..
en iyisini almaya çalışma senin ihtiyalarını karşılayacak olanı al tamam mı..
örnek veriyorum benim bazı kriterlerim; kamera,flash,bataryanın değiştirilebilir olması,ve kesinlikle android arayüzünün kolaylığı bu yüzden ben galaxy s2'yi uygun buldum ve onu alıcam inşalah..
sende ihtiyaçlarını düşün taşın ona göre karar ver..

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Piyasadaki en iyi androidli telefonu samsung üretyor

hakandaspinar

hakandaspinar

Üye
Başkan bana 3,7 ekranda yeter diosan bende desire s var gayet memnunum 13 saat yoğun kullanımda batarya sürem var reel olarak ama diosan butcemize göre alalım Samsung derim eski gsmci olarak servis noktaları bakımından çok gelişti trde alınabilir Android pdalari var uygun fiyatli:pro:

Ocean258

Ocean258

Üye
uygun fiyata kaliteli bi telefon almak ıstıyorsan Lg optimus black'e bı bak derım sana bende almayı dusunuyorum.. o yuzden tavsıye bekleyene yazıyorum..

nexpow

nexpow

Üye
samsung galaxy serisi derim ama sen htc samsung telefonlarına bak hangisi hoşuna gidiyosa özellik olarak al zaten hepsi android görünüş cok önemlidir ekran boyutu ram işlemci hızı gibi özelliklerine göre al tabi bütcene uydur

berkant12345

Üye
arkadasım bak sımdı eskıden bırı bılgısayar almaya gıderken bılgısayarcıya bana en ıyı bılgısayarı ver derdı ama boyle bır ıhtımal yok çunku sen bılgısayarı eve getırene kadar daha ustun teknolojık ozellıklı bır bılgısayar daha çıkıyor uzun lafın kısası cep telefonu dewdıgın cıhazlar ayrı ancak bu androıd sısteme sahıp olan cıhazlar aslında cep telefonu degıl avuç ıçı bılgısayardır ve ıçındede telefon ozellık olarak durur umarım anlata bıldım ve sımdı telefon markası modelı onemlı degıl sadece nerde marka onemlı yedek parçası bol olan samsungu almanı tavsıye ederım artık en ıyısı dıye bıorsey yok hepsı on numara cıhazlar bunlar bırazda buıtçenı dusun ve yedek parça tedarıgı zor olmayan en basıt marka samsungu almanı tavsıye ederım (h)

siningsm

siningsm

Üye
ben de samsung gt i 551 var çok memnunuum android 2.2 surumu şarjı çok iyiii gidiyooo vatan computer den 650 tl ye al bence htc şarjı çok çabuk bitiyo kardeşimm ama sen ne istiyorsan onu al htc ile samsung karşılaştır özeelliklerine bakkk :hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:oke::oke::oke::oke::oke::oke::bigstar::bigstar::bigstar::bigstar:

technoblue

technoblue

Üye
ne özellik istediğini ve bütçeni bilmiyorum ama bende optimus black tavsiye ederim sana. tasarım bakımından oldukça başarılı media markt te test etme imkanım oldu kalınlık olarak diğer telefonlardan daha ince ve ağırlığı yok gibi. nova display özelliği kullanmışlar güneş ve ortam ışıklarında ekran parlaklık oranını otomatik ayarlıyor. android 2.2 froyo işletim sistemi kullanmışlar ve yakın zamanda 2.3 e yükseltme versiyonu çıkacakmış. ön kamerada 2mp kamera kullanmışlar bu da bir ilk. ücretsiz uygulamalar ve oyun edinmek için cihazda google market bulunuyor. g- ve wifi direck gibi ekstra özellikler mevcut. fiyatı bakımından da rakiplerine göre uygun 999 tl satış fiyatı var. bence en iyi smartphone adaylarından biri.

fireman87

fireman87

Üye
Bende telefon arayışlarındayım hocam, kac tane forumda araştırdım en çok optimus black ve htc desire s'i öneriyorlar.. Bakalım maaşı çekip direk telefona yatırıcaz galiba ben optimus black'e daha olumlu bakıyorum su anda nova display wifi direct 2.2 froyo falan filan tasarımı ağırlığı felanda hosuma gitti, eğer alırsam burda deneyimlerimi anlatırım hocam.

technoshark

technoshark

Üye
Çok mutlu olurum gerçekten uygulamalar,oyunlar konusunda sınır olmadığını duydum hafıza kartın ne kadarsa artık :) aynı zamanda wifi direckte bağlantı aktarım hızı ekran kalitesi ağırlık nasıl bunlar dikkat çekici konuları zaten fakat bir forumda yorum okudum... kuş gibi diyor :) acaba burada kuş hangi manada :) kanaryada bir kuş :) tavukta :)))

nexpow

nexpow

Üye
paran varsa galaxy s2 onu alamam dersen galaxy s onuda alamam dersen ace al onuda alamam dersen gio al htc telefonları hakkında bilgim yok oyüzden örnek veremicem

myth_1905

myth_1905

Üye
lg optimus black bi incele aga süperbi tel android 2.2 (froyo) var üstünde 2.3'e yükseltebilirsin:oke:

nexpow

nexpow

Üye
LG optimus BLack güzelmiş aslında 4'' ekran 1ghz işlemci fakat 1milyar pahalı bide lg olması kötü olmuş cünkü türkiyede lg karşı güven yok eski telefonlarndan dolatı

AYNA

AYNA

Üye
lg optimus black güzelde kameraya önem verenler için bence kamerası düşük..

emreilhans

emreilhans

Üye
arkdaşım kesinlikle androidli telefon arıyorsan htc ve samsungtan başkasına bakma. ama htc türkiyede samsung kadar parça vs. si varmı bilemem ama galiba yok . oyüzden samsung öneririm. çoğu teknolojiyi içerisinde barındırıyor özellikle s2 varya s2 hepsini dağıttı ezdi geçti. eğer o olmassa s lere bak o olmazsa ace lere bakma niyemi? çünki androidde işlemci hızı çok önemli o yüzden 1ghznn altına düşmemenizi tavsiye ediyorum. oyüzden bütçeye bağlı olarak s2 eğer olmazsa s alın diyorum. tabi htcyi yabana atmayın :) desire hd,htc incredible s,htc sensation. neyse ama sen samsung al :D

__black__

__black__

Üye
htc alma ne alıyorsan al günde 2 defa şarja takıyorum bıktım artık

nexpow

nexpow

Üye
dostum batar yanı degiştir daha yüksek bir batarya al

caneryendi

caneryendi

Üye
lg optimus black kullanan biri olarak 920 tl ye bundan iyisi yok s2 tabi güzel ama fiyatıda güzel 1700 lütfen aynı fiyattaki tellerle karşılaştıralım ... galaxy s aldım 2 ay sonra sattım donma takılma bıktım valla ... ace al diyen arkadaşlar sanırım telden anlamıyorsunuz iğrenç bir telefona nasıl 750 verirsiniz 150 daha koy black al parana yazık olmasın... blackle kıyaslanmaz bile ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt