Süresiz derken yanı bip gibi demiştim zatenBİP uygulamasınında ücretsizliği geçici bir süre. BİP Turkcell'in olduğu için ücretsiz, böyle bir uygulama yok.
Operatör üzerinden atabileceğim demek istemiş sanırımTango
tictoc
bip
line
bip var tek oda kısa zamanlıOperatör üzerinden atabileceğim demek istemiş sanırım![]()

Nasıl oluyorTictoc internet pakedin olmadanda msj gonderip alabiliyorsun(:
Bende anlamiyorum.Nasıl oluyor
Bunların hepsi internet istiyorBende anlamiyorum.
Bip uygulamasida oyle
Ne TL yüklu hatta nede paket var
Mobil veriyi acar acmaz gidiyo msjlar
Sadece resim video ve ses yolluyamiyorsun.
Ben avea kullaniyorum. 5000 sms hediyeli paketim var diğer aya 4998 mesaj kaliyor. Kisaca bir isime yaramiyor. İnternet paketiyle geldi. Millet olarak yuz yuze konusmayi nerdeyse unuttuk hic olmassa bari sesini duyalim. Bence sms en kotu icat... Konusmuyoruz yazisiyoruz. Sonrada sosyelleselim diyorlar...Az yiyinde sms paketi alin![]()
Sms pek kullanmadığım için program arıyorum zatenBen avea kullaniyorum. 5000 sms hediyeli paketim var diğer aya 4998 mesaj kaliyor. Kisaca bir isime yaramiyor. İnternet paketiyle geldi. Millet olarak yuz yuze konusmayi nerdeyse unuttuk hic olmassa bari sesini duyalim. Bence sms en kotu icat... Konusmuyoruz yazisiyoruz. Sonrada sosyelleselim diyorlar...
Onun reklamını yapmak istemem de onun gibi uygulama olursa,iyi olurBedava sms programi istiyorsun sanmistim. Yoksa diğer oparetörlerin aklina gelmeyen turkcellin bip uygulamasının reklamını mı yapıyorsun?
Onun reklamını yapmak istemem de onun gibi uygulama olursa,iyi olurBedava sms programi istiyorsun sanmistim. Yoksa diğer oparetörlerin aklina gelmeyen turkcellin bip uygulamasının reklamını mı yapıyorsun?