PriZm Üye Invoke' Alıntı: Nexus 5'e gb portlayan var mı diye aramıştım da yok doğal olarak. Olsa yükleyecektim. Genişletmek için tıkla ... İşsizlik.
Invoke' Alıntı: Nexus 5'e gb portlayan var mı diye aramıştım da yok doğal olarak. Olsa yükleyecektim. Genişletmek için tıkla ... İşsizlik.
Invoke Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: İşsizlik. Genişletmek için tıkla ... Bir başka işsiz, portlanması için rica da bulunmuş xda'de. Kimse takmamış. Birileri, "saçmalama" falan demiş.
~N.A.W.Y~' Alıntı: İşsizlik. Genişletmek için tıkla ... Bir başka işsiz, portlanması için rica da bulunmuş xda'de. Kimse takmamış. Birileri, "saçmalama" falan demiş.
PriZm Üye Invoke' Alıntı: Bir başka işsiz, portlanması için rica da bulunmuş xda'de. Kimse takmamış. Birileri, "saçmalama" falan demiş. Genişletmek için tıkla ... Xda'da öyle birşey sormak.. katliam sebebi.
Invoke' Alıntı: Bir başka işsiz, portlanması için rica da bulunmuş xda'de. Kimse takmamış. Birileri, "saçmalama" falan demiş. Genişletmek için tıkla ... Xda'da öyle birşey sormak.. katliam sebebi.
Peocawe Üye Invoke' Alıntı: Nexus 5'e gb portlayan var mı diye aramıştım da yok doğal olarak. Olsa yükleyecektim. Genişletmek için tıkla ... imkansız sanırım o olay. forum o zamanlar ne güzeldi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Xda'da öyle birşey sormak.. katliam sebebi. Genişletmek için tıkla ... Alicanın kafasını az mı şişirmiştim ikimizde de Galaxy S varken.
Invoke' Alıntı: Nexus 5'e gb portlayan var mı diye aramıştım da yok doğal olarak. Olsa yükleyecektim. Genişletmek için tıkla ... imkansız sanırım o olay. forum o zamanlar ne güzeldi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Xda'da öyle birşey sormak.. katliam sebebi. Genişletmek için tıkla ... Alicanın kafasını az mı şişirmiştim ikimizde de Galaxy S varken.
abandonware Üye teknolojibaronu' Alıntı: Mataryal design'ın beyaz olması iOS'e benzetmiş yoksa bence gene çok benzemiyor. Genişletmek için tıkla ... Sistem arayuzunde beyaz rengi kullanan ilk firma HTC idi. Apple veya google değil. Bknz. One X
teknolojibaronu' Alıntı: Mataryal design'ın beyaz olması iOS'e benzetmiş yoksa bence gene çok benzemiyor. Genişletmek için tıkla ... Sistem arayuzunde beyaz rengi kullanan ilk firma HTC idi. Apple veya google değil. Bknz. One X
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi abandonware' Alıntı: Sistem arayuzunde beyaz rengi kullanan ilk firma HTC idi. Apple veya google değil. Bknz. One X Genişletmek için tıkla ... Öyle bile olsa sesini çıkaramadıktan sonra vızz gelir tırızz geçer
abandonware' Alıntı: Sistem arayuzunde beyaz rengi kullanan ilk firma HTC idi. Apple veya google değil. Bknz. One X Genişletmek için tıkla ... Öyle bile olsa sesini çıkaramadıktan sonra vızz gelir tırızz geçer
abandonware Üye teknolojibaronu' Alıntı: Öyle bile olsa sesini çıkaramadıktan sonra vızz gelir tırızz geçer Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle. HTC birçok ilke imza atıyor fakat kimse farkinda degil
teknolojibaronu' Alıntı: Öyle bile olsa sesini çıkaramadıktan sonra vızz gelir tırızz geçer Genişletmek için tıkla ... Maalesef öyle. HTC birçok ilke imza atıyor fakat kimse farkinda degil
yagizuyar7 Üye Sanki banada tam tersi gibi geldi yav. İos 9da androide benzer pek çok şey var çoklu pencere olsun işte not çizimi olsun hatta uygulamalar arası geçiş ekranı bile sanki bana android 5i hatırlattı yani yanılıyormuyum bilmiyorum ama
Sanki banada tam tersi gibi geldi yav. İos 9da androide benzer pek çok şey var çoklu pencere olsun işte not çizimi olsun hatta uygulamalar arası geçiş ekranı bile sanki bana android 5i hatırlattı yani yanılıyormuyum bilmiyorum ama