Android Almak İstiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
Android Almak İstiyorum
Selam arkadaşlar kendime android bir telefon almak istiyorum Huawei U8800 IDEOS X5

bu telefon hakkında ne bilginiz varmı verdıgım paraya degermı sıkıntısı nedır hosuma gıttı acıkcası :)

'Patron

'Patron

Üye
yanlış hatırlamıyorsam çin üretimiydi

Ocean258

Ocean258

Üye
Android alman güzel karar kardes.. ama huawei icin iyi diyen kadar kotu dıyende war.. benım cin malı herseye on yargım oldugu ıcın ve bugune kadar saolsunlar benı yanıltmadıkları ıcın tavsıye etmem sana.. fıyat aralıgın ne bıde beklentın ne telefondan ?

nonamex

Üye
Android alman güzel karar kardes.. ama huawei icin iyi diyen kadar kotu dıyende war.. benım cin malı herseye on yargım oldugu ıcın ve bugune kadar saolsunlar benı yanıltmadıkları ıcın tavsıye etmem sana.. fıyat aralıgın ne bıde beklentın ne telefondan ?

Turkcell Huawei ile çalıştığı için Huawei markasına güveniyorum ben. (Turkcell VINN , T10 Ve T20 Huawei ürünü , Turkcell itibarını kalitesiz bir markayla çalışarak riske etmez)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eğer wawe2'in varsa biraz bekle. bada 2.0 gelecek. Ama fazlasıyla android istiyorsan samsung galaxy v lg optimus serisinden alabilirsin. fiyata göre değişir. :oke: huawei için düşüncelerim;
cihazı inceledim ve gayet iyi.(özellikle kamerasına ve dokunmatiğine laf atanlar için söylüyorum;wawe2'den daha çok hoşuma gitti) Ve İnternet hızı çok hızlı değil.(Ya da arc'dan sonra incelediğim için öyle görünüyo olabilir.:ehe)

haqqus

haqqus

Üye
T20 mutis parasına gore ozellıklerı de tatmın edıcı 419 TL ama bekle daha da dusecekdır fıyat bende e71 kullanıyorum beklemedeyım az dussun bende alacam

ozifb

Üye
kardeş alalı 2 hafta oldu çok memnunum ama alırsan içine 8gb lik bellek al tl performans için çok memnunum bu fiyata tl bulamassın.

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
tam bi f/p telefonu ama çin malı olması düşündürücü tabiki bende turkcell vınn var (huwaei üretimi) 1.5 yıldır kullanıyorum sürekli microsd kart takıyorum yanlışlıkla vuruyorum kaç kere yüksekten yere düştü hala en ufak bi çatlama bile yok o kadarda kalitesiz sayılmaz huwaei bence al :oke:

technoblue

technoblue

Üye
tasarımı ve özellikleri gayet güzel bir smartphone. fiyatı da uygun. ama çin malı olması biraz düşündürüyor beni.

maryosayko34

Üye
    Konu Sahibi
alıyorum arkadaşlar teşşekurler yardımların ve tavsıyelerınız ıcın adamsınız :)

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve bu_rakrak

Kefelon

Üye
hayırlı olsun kardeş ama merak ettiğim bir konu var eline wave 2 varmış galiba böle bir telefon varken elinde birazdaha bekleyebilirdin biliyosunki telefon piyasası çok çabuk değişiyo :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt