Android Açılış Ekranı Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Android Açılış Ekranı Değiştirme
Arkadaşlar tabletimin Açılış Ekranını Değiştirmek istiyorum yapabiliyormuyuz şöyle açılıyor işte markası yazıyor sonra android yazısı bütün harfler teker teker parlıyor ve öyle açılıyor değiştirebiliyormuyuz mesela kendi resmimi koyarım (koymamda neyse :D) yazı yazarım falan cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

alenkolik

alenkolik

Üye
Root Explorerla ana dizindeki system/media/ içinde yer alan bootanimation.zip dosyasını kendi sectigin bootanimation.zip dosyası ile değiştir. Telefonun rootlu olmasi gerek yalnız.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Root Explorerla ana dizindeki system/media/ içinde yer alan bootanimation.zip dosyasını kendi sectigin bootanimation.zip dosyası ile değiştir. Telefonun rootlu olmasi gerek yalnız.
vaay güzelmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Cherkess77

Cherkess77

Üye
Arkadaşlar, boot animation ekranını program olmadan da değiştirebilirsiniz...Bunu geçtik te, benim telefonumda şöyle bir sorun oldu: Farklı bir rom yükledikten sonra ilk açılıştaki android yazısı gitti ve lenovo logolu ekran geldi...Bir de kapalı durumdayken şarja taktığımda pil göstergesi yerine farklı bir logo geliyor ve takar takmaz "charge complete" yazısı geliyor...Telefonu bataryayı söküp geri takmadan açamıyorum...Bunun için bir çözümü olan arkadaşlara teşekkür ederim...

Takipçi Satın Al

Üst Alt